Monday, December 4, 2023
HemMMASE: Chael Sonnen darrar verkligen när han läser "Rip Joe Rogan"-kommentaren: "Allt...

SE: Chael Sonnen darrar verkligen när han läser “Rip Joe Rogan”-kommentaren: “Allt är okej med Joe, eller hur?”

Chael Sonnen är känd för sitt trash-talking och anses vara “UFC King of Trash-Talking”. UFC-veteranen har en anmärkningsvärd närvaro på sociala medier och delar med sig av sina synpunkter på MMA-relaterade ämnen och fighters. Han anstränger sig för att hålla sig uppdaterad på sociala medier, men han lär sig fortfarande hur det hela fungerar. Ett internettroll gjorde en negativ kommentar om Joe Rogan under Sonnens senaste livestream, vilket lämnade 55-åringen genuint oroad över UFC-kommentatorn.

‘The American Gangster’ är frispråkig och rakt på sak. I alla fall, Sonnen hann inte riktigt med en kommentar från ett internettroll på hans livestream.

Chael Sonnen blev orolig för Joe Rogan

Chael Sonnen har ett rykte om att ta sig tid att interagera med sina fans. Han går ofta live på sociala medier för den delen. Internet är dock fullt av konstiga människor och Sonnen har tydligen inte vant sig vid det. En onlineanvändare kommenterade “RIP Joe Rogan” på Sonnens livestream. 55-åringen tog till sig vad som kunde ha betraktats som bara ännu en dum kommentar från ett internettroll och blev genuint oroad över UFC-kommentatorn.

UFC-veteranen svarade på kommentaren och sa: “RIP Joe Rogan. Ja. Jag vet inte riktigt vad det betyder. Allt är okej med Joe, eller hur?”

Fansen svarade på Chael Sonnenär orolig för Joe Rogan över kommentaren:

Ett fan tyckte synd om Sonnen:

“Den stackars killen lät ganska upprörd efter att han läst det.”

Ett annat fan satte saker i perspektiv:

“Jag tror att internet har fler troll nu än äkta användare…”

Chael Sonnen anser att Rogan är en tuff utekväll

I en av sina YouTube-videor pratade den amerikanska promotorn om Joe Rogan att vara en tuffing, vilket gäller alla. Sonnen sa, “Joe Rogan kommer att bli en tuff utekväll för vem som helst, eller hur?” Han utvecklade uttalandet ytterligare och backade upp det med Rogans imponerande kampsportshistoria. Sonnen förklarade, “Han var ett svart bälte i Taekwondo. Han kommer in i Jiujitsu, kompisar med Eddie Bravo, vilket är ett väldigt svårt system. Det finns olika system där ute och Rubber Guard, det 10:e planetsystemet, är väldigt olika. Joe får svart bälte i det.”

Under videon, Chael Sonnen återkallade en av Joe Rogans kontroverser. Sonnen uppgav att om det var någon annan istället för Rogan, resultatet skulle ha blivit annorlunda och de skulle få dödshot. Men ingen skulle våga ropa Joe Rogan. “Ingen sa en massa saker till Joe. De sa inte “när jag ser dig ska vi slåss”. Det är bara en av de saker där han är en tuff utekväll.” sa Sonnen.

Chael Sonnen kan definitivt ett och annat om stridssport och fighting i allmänhet. Och för att han ska ringa Joe Rogan en tuff sådan, vi kan vara säkra på att UFC-kommentatorn inte är någon du skulle vilja bråka med.

RELATED ARTICLES

Mest populär