Friday, December 8, 2023
HemF1SE: Brasiliens GP-mästare Max Verstappen imiterar Cristiano Ronaldo när han skrattar av...

SE: Brasiliens GP-mästare Max Verstappen imiterar Cristiano Ronaldo när han skrattar av Netflix sätt att vända “amerikanernas” känslor till F1′

Det går inte att förneka påverkan av Cristiano Ronaldo. Populariteten för den portugisiska superstjärnan är bland miljoner, och den överskrider till och med fotbollsvärlden för att påverka olika andra sporter. I en överraskande vändning har en vördad personlighet från F1 förenat båda sporternas världar. Max Verstappen oväntat imiterade Ronaldo när hans skratt återgav hans syn på Netflix strategi för att göra F1 populär i USA.

Bara några dagar innan denna oväntade crossover tog holländaren en seger i Brasiliens GP på söndagen, när Lando Norris och Fernando Alonso slutade bakom honom.

Max Verstappen imiterar Cristiano Ronaldo

Efter loppet satte prispallen sig ner för en presskonferens. Intressant nog ställde Rodrigo Franca från Car Magazine en spännande fråga till Verstappen. Han frågade om Liberty Medias ansträngningar, med nästa tävling som ägde rum i Las Vegas, lyckades fånga amerikanska fans intresse och riktade deras uppmärksamhet mot Formel 1. Franca ville veta förarnas komfortnivå med kamerorna som följer dem bakom den. scener under en F1-helg för Netflix-serien “Formula 1: Drive to Survive”.

Av alla saker tog Verstappen upp sin mikrofon och ropade “Suii”, som Ronaldo brukar ropa tillsammans med sina fans efter att han har firat sitt signaturmål. Efter att han ropat detta ger både Alonso och Norris honom en förvirrande blick när Verstappen skrattar bort det med dem. Som svar på frågan uttryckte Verstappen sin preferens för en värld där sociala medier aldrig existerade, en känsla som fann överensstämmelse med Alonso.

Den spanska föraren avslöjade också att han aldrig har ställt in ett avsnitt av “Drive to Survive”. Hur som helst, det är ett ganska ögonbrynshöjande påstående från båda. Dessutom var det ganska överraskande att höra “Suii” från Verstappens mun. Visst måste det ha väckt ett leende på fotbollsveteranen och hans ivriga fans.

Samtidigt som en av Ronaldos rivaliserande lagstjärnor gjorde ett stort påstående om sitt kännetecknande “Suii”-firande, från sidan av ett ögonblick som samlade fanbasen från båda sporterna.

Rivalstjärnan gör ett stort anspråk om CR7:s “Suii”

Under Al Hilals 2-0-seger mot Mumbai City FC i AFC Champions Leagues gruppspelsmatch, replikerade Michael, spelaren som gjorde öppningsmålet för Riyadh-laget, lekfullt Ronaldos ikoniska “Siuu”-firande. På frågan om hans agerande efter matchen svarade han: ”Det sägs att det finns spelare som gör detsamma. Det här är mitt firande och det är de som imiterar mig!”

LÄS MER: Cristiano Ronaldo Heroics tvingar Al Nassr Boss att utesluta en stjärna på 27 miljoner dollar inför AFC Champions League Clash

I en märklig händelseutveckling hävdar Michael att han skapade just det här firandet, och till och med Ronaldo själv, som var idén till detta firande, följer Al Hilals kantspelares ledning. Ändå är detta påstående från Al Hilal-stjärnan både underhållande och bisarrt. Några tankar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär