Wednesday, February 21, 2024
HemBull RidingSe: 39-årige Joao Ricardo Vieira vinner PBR Tulsa-titeln med imponerande prestanda

Se: 39-årige Joao Ricardo Vieira vinner PBR Tulsa-titeln med imponerande prestanda

Vi är redan halvvägs genom 2024 års Unleash the Beast-säsong. Fantastiska cowboys levererar häpnadsväckande prestationer vid varje tjurridningsevenemang, så åskådare över hela världen är redo för en vild åktur den här säsongen. Vid det senaste PBR Tulsa-evenemanget hade den brasilianske cowboyen Joao Ricardo Vieira ett sådant framträdande. Cowboyen må vara 39 år gammal, men Vieira visade för Oklahomapubliken att ålder bara är en siffra.

Den utmärkta PBR Tulsa-ritten av Joao Ricardo Vieira laddades upp till PBR:s officiella YouTube-kanal. Så snart den laddades upp blev videon viral på grund av den brasilianska cowboyens “ålderstrotsande” seger. Med denna seger uppnådde Vieira också en unik bedrift.

Säsongens första vinst för Joao Ricardo Vieira

Precis som alla andra cowboys satt Joao Ricardo Vieira inne i metallrännorna och väntade på att portarna skulle öppnas. Trots sin berömmelse har cowboyen inget världsmästerskap under sitt namn, vilket han fortfarande siktar på vid en ålder av 39. Vid sista omgången av PBR Tulsa parades cowboyen med Flyin Wired, som är 2023 års ABBI (American Bucking Bulls Inc.) Klassisk världsmästare. Tjurryttarens självförtroende var på topp, och det försvann aldrig.

I samma ögonblick som metallrännorna gick av, sprang tjuren ut ur metallrännorna och började slå illa, men Vieira hade ett stadigt grepp om den. När de såg cowboyen hantera tjurens manövrar felfritt, blev publiken helt galen. Precis som 8-sekunders summern ljöd tappade Vieira ingen tid, landade perfekt bort från tjuren, vilket gjorde att kommentatorn och publiken blev vansinnig. Hela 91,75 poäng gavs på denna fantastiska cowboytur, vilket gjorde brasilianaren till en 18-faldig PBR-vinnare. Samma åktur matchade honom också med den berömda cowboyen Gary Richard för rekordet för den äldsta ryttaren som vann ett ledande serieevenemang vid en ålder av 39. Rodeogemenskapen höll Vieira i högsta aktning efter denna PBR Tulsa-triumf, och han talade till och med kort. i intervjun som följde händelsen.

Ett meddelande från den brasilianska cowboyen

Den 39-åriga cowboyen var överväldigad av känslor. Även om de flesta cowboys går i pension när de når en viss ålder, drömmer Joao Ricardo Vieira fortfarande om sitt första PBR-världsmästerskap och bevarar det genom varje hinder han möter på vägen till toppen av ställningen. I intervjun som följde matchen var cowboyen ganska uppriktig när han pratade om tävlingen på en rodeoarena. Cowboyen sa: “Detta är för att…jag älskar det här.”

Han fortsatte med att säga att det inspirerade honom att tävla ännu mer eftersom han såg unga cowboys i samma rum som han förberedde sig för evenemanget. Ett sista uttryck för tacksamhet kom från cowboyen, som tilltalade “Gud” som källan till sin styrka att tävla om toppen av ställningen. Med poängen han tjänade i Tulsa, flyttade Vieira upp 2024 PBR UTB-ställningen till nummer fem från nummer nitton. Även om cowboyen är långt ifrån nummer 1 i ställningen är rankingen för tjurridning mycket oförutsägbar och kan förändras efter en enstaka tävling.

Inlägget Watch: 39-Year-Old Joao Ricardo Vieira Clinches PBR Tulsa Title With Jaw-Dropping Performance dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär