Wednesday, February 28, 2024
HemAngel ReeseSE: 1,7 miljoner dollar värd Angel Reese visar upp 56 600 $...

SE: 1,7 miljoner dollar värd Angel Reese visar upp 56 600 $ “Fit Check” på Bucks-Knicks Christmas Matchup

Angel Reese tar lite ledigt dessa dagar. LSU:s basketspelare för kvinnor publicerade en tjuvtitt på sin överdådiga julfest på sociala medier. Hon gjorde det medan hon stirrade ut över New York Citys skyline från 10 000 fot över marken. Med bara en förlust hittills den här säsongen har Lady Tigers lanserat sitt nationella titelförsvar på ett imponerande sätt. De njuter just nu av ett jullov innan de återvänder till den kollegiala basketscenen på nyårsafton. Reese, som är kär i Cam’ron Fletcher, hade lite ledig tid att fira jul med stil.

Amerikas favoritvideo idag

Den framstående LSU-spelaren delade på Instagram berättelser om sin julsemester i New York City, som inkluderade en resa i en pedi-taxi runt Times Square på julafton och en plats i kändisraden för Knicks matinéseger mot Bucks.

Angel Reeses outfit visar sig

På Knicks berömda kändisrad, där Chris Rock, 50 Cent, John Legend, Chrissy Teigen, Fat Joe, Tracy Morgan och andra kändisar umgås, fick även Bayou Barbie uppmärksamhet. På juldagen såg Angel Reese Knicks besegra Bucks i matinéen.

Angel Reese: “MSG Christmas?” Hon satte sin prägel på en Knicks-video som laddades upp. “Jag tror så.” Lady Tigers-stjärnans år har nått sitt slut efter en otroligt oförutsägbar start. Hon blev en av NCAA:s bästa NIL-inkomsttagare mycket snart efter att ha lett LSU till en nationell titel i april.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ESPN (@espn)

När Reese deltog i en rosa julfest på Knicks-Bucks matchup, chaufferades Reese med en passformskontroll och präglade de lyxiga prylarna hon bar. Enligt hennes kommentarer är väskan hon bar cirka 8000 dollar, medan hennes bärring är över 5000 euro. Och med flera märken som pryder henne är hon värd minst 56 600 dollar i tillbehör.

Damernas CBB-ranking: Medan Caitlin Clark sveper över toppen, var är Angel Reese?

Angel Reeses berg-och dalbana år

Angel Reese och LSU Tigers hade en tuff start på sin säsong 2023 när de förlorade mot Colorado Buffaloes i sin öppningsmatch. De regerande nationella mästarna har dock varit ostoppbara sedan det nederlaget. Reese har spelat i nio av Lady Tigers 13 matcher den här säsongen, och hon har i genomsnitt haft imponerande 19,9 poäng per match. Dessutom har hon i snitt tagit 10 returer per match och 1,8 assists per match.

LSU har för närvarande ett totalt rekord på 12-1 och är tvåa i SEC efter 13 matcher. På nyårsafton kommer de att tävla mot Jacksonville Dolphins i ett nationellt mästerskapsspel. Låt oss se hur framtiden ser ut för LSU-superstjärnan.

RELATED ARTICLES

Mest populär