Wednesday, December 6, 2023
HemGolfScottie Scheffler gör ett starkt uttalande med fem ord inför Tiger Woods...

Scottie Scheffler gör ett starkt uttalande med fem ord inför Tiger Woods event

Nyheten om att Tiger Woods drar sig ur sitt värdevenemang, Hero World Challenge, har fått en stor del av spänningen att rivas med rötterna. Fansen såg fram emot golflegendens comeback, som varit borta sedan Open Championship hölls i juli.

Även om Tigers konkurrenskraftiga återkomst är försenad, finns det fortfarande massor av talanger att se upp med vid Hero-evenemanget. Världens topprankade golfare har ett öga för silver, med en total plånbok på $3,5 miljoner att erbjuda. Golfaren Scottie Scheffler är verkligen på humör, med hans senaste Instagram-inlägg som visar hans flitiga träning innan turneringen börjar.

Scottie Scheffler uttrycker sin beslutsamhet med ett Instagram-inlägg

Den 26-årige Scheffler skriver inte regelbundet på sociala medier, men olyckan före händelsen har tvingat honom att väcka fansens förhoppningar. En utebliven Tiger Woods-visning kommer säkerligen att minska glansen av evenemanget. Men Albany Golf Club kommer fortfarande att ha en mängd stjärnor, bland vilka Scheffler skulle vara närvarande.

För att få fansen att heja igen postade Scheffler ett klipp där han övar på sina tees. Men den motiverande bildtexten fångade också blickarna. “Det verkliga verket sänds inte på tv. Det du ser på söndag är resultatet av vardagen”, skrev Scheffler inlägget. Han la också till catchy hashtags som #BuiltFortheGrind och #p700series.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Scottie Scheffler (@scottie.scheffler)

En chans att glänsa för Scheffler?

För Scheffler är turneringen en chans att lösa sin plats i den totala världsgolfrankingen (OWGR). Han förlorade sin plats nyligen till Rory McIlroy i toppen av golfrankingen. Den brittiske golfaren nådde toppen efter att ha vunnit det säsongsavslutande Tour Championship för sin tredje FedEx Cup-titel.

I processen avsatte han också Scheffler, som hade en fantastisk säsong 2022. Den amerikanske golfaren vann Masters 2022 och tog sin första gröna jacka i april och slog McIlroy med tre slag. Även om den nuvarande säsongen inte har varit bra hittills, indikerar hans senaste inlägg att ett vinnande tankesätt fortfarande är på plats.

Tror du att Scottie Scheffler kan vinna sitt första event för säsongen i Hero World Challenge i Albany i helgen? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär