Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuildingScientific Bodybuilder listar de mest optimala Quad-utvecklingsövningarna: "Spara dessa till när du...

Scientific Bodybuilder listar de mest optimala Quad-utvecklingsövningarna: “Spara dessa till när du har några allvarliga demoner att bekämpa”

Funderar du på att bygga några seriösa quad-muskler? Nåväl, spänn fast dig för vi har några intensiva övningar på väg till dig. Vetenskapliga kroppsbyggare svär vid dessa drag, och de är inte för svaga hjärtan. Jeff Nippard, en berömd fitnessexpert, spelade bönor på fyra mördande quad-övningar som får dina ben att darra (på ett bra sätt).

I en nyligen kort video på YouTube delade han fyra träningspass som hjälper dig att bygga quad-muskler. Han delade också med sig av några tips för att göra det perfekt. Så låt oss dyka in i hans metoder och uppsättningen av fyra övningar.

Jeff Nippards fyra beprövade övningar för att bygga quad-muskler

Innan vi börjar prata om hans fyra vetenskapligt bevisade träningspass, råder han folk att “spara dessa till när du har några allvarliga demoner att slåss mot.” Nåväl, Nippard började med Smith machine squats med en egenhet. Glöm att gå tungt direkt; dessa bebisar handlar om de långa partierna. Tänk dig att du hänger i den nedre halvan av knäböj hela tiden. Ja, det är tufft, men bränningen är värt det.

Låt oss dessutom prata om omvänd nordisk. Säg adjö till din vanliga benförlängningsmaskin eftersom detta drag tar saker till en helt ny nivå. Dra ett band runt ett knäböjsställ, knäböja och luta dig tillbaka samtidigt som du håller höfterna raka. Hur lågt kan du gå? Pressa dig själv och känn hur fyrhjulingarna skriker av förtjusning.

Dessutom, låt inte namnet lura dig – sissy squats är allt annat än lätt. Ta en kabel för balans, och när du lutar dig bakåt, stig upp på tårna och låt knäna komma framåt. Orolig för dina knän? Studier säger att detta drag gör dem starkare, så sätt dig på huk!

Sist på sin lista inkluderade han Smith Machine deficit split squats. Enligt 32-åringen är dessa inte för svaga hjärtan. Med dessa fyra övningar kan du också lägga till fyra quats-tekniker i din rutin för optimal tillväxt.

Nippard delade en perfekt squat-checklista på Instagram. För knäböj med hög stav riktad mot fyrhjulingar, placera stången på dina övre fällor. Om du föredrar att fokusera på sätesmusklerna och nedre delen av ryggen med en knäböj med låg bar, flytta den lite nedåt. Kliv effektivt med bara tre steg – rensa ställningen, matcha den andra foten och justera vid behov.

LÄS MER: “Tillbaka till topp 3 med sin vinnande attityd”: Rich Gaspari gör djärva förutsägelser för Terrence Ruffin under ansträngande benträning

Dessutom spelar hållningsbredden roll; gå precis utanför axelbredd med lätt utsvängda tår. Djupet är avgörande, syftar till att bryta parallellt, men lite kort är okej. Squatskor och fotledsrörlighet hjälper. Slutligen, bibehåll en rak stångbana centrerad över din fot för optimala resultat.

Så där har du det, fyra killer quad-övningar och knäböjstekniker att lägga till din rutin. Kom ihåg att nyckeln är att pressa dig själv men också lyssna på din kropp. Med engagemang och hårt arbete kommer dessa fyrhjulingar att dyka upp på nolltid.

Inlägget Scientific Bodybuilder listar de mest optimala Quad-utvecklingsövningarna: “Spara dessa till när du har några allvarliga demoner att bekämpa” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär