Saturday, December 2, 2023
HemBaseballScarlett Johansson, som en gång "älskade" Derek Jeter, avslöjade hur hon och...

Scarlett Johansson, som en gång “älskade” Derek Jeter, avslöjade hur hon och maken Colin Jost delades av New Yorks MLB-lag

Derek Jeters 20 år långa karriär resulterade i byggandet av en massiv och otrolig fanbas, särskilt bland damerna. Sedan början av hans speldagar har Jeters karisma bidragit till att den femfaldige världsmästaren fick mycket uppmärksamhet. På liknande sätt uttryckte Scarlett Johansson, en av de största och mest älskade skådespelerskorna i USA, en gång sin tillbedjan för shortstop, trots att hon delade motsatta tankar med dåvarande fästman och numera maken Colin Jost.

Som ett resultat översattes denna skillnad i åsikt till en rivalitet på hemmaplan, och eftersom de två stödde olika New York-lag blev detta ämne en anledning till konflikter i deras hushåll.

Derek Jeter blir konfliktens centrum hemma hos Scarlett Johansson

Som rapporterats av Entertainment Online i ett stycke från 2020, berättade Scarlett Johansson om sin tillbedjan för den ex-Yankees-kaptenen, vilket förklarade hennes kärlek till Yankees. Hon sa: “Jag älskade honom [Derek Jeter]. Jag brukade ha hans rookiekort i min plånbok!”

Men det gjorde inte hennes fästman Colin Jost. Faktum är att shortstop stödde New York Mets. Och medan hon pratade om det sa hon: ”Det är ett ömmande ämne. Han sa bara till mig att han hellre skulle se [Boston] Red Sox vinner än Yankees vinner. Som vad?! Jag sa att jag bara skulle ignorera det.”

Noterbart, under hans ungkarlsdagar 2004, sågs Derek Jeter och Scarlett Johansson tillsammans vid olika tillfällen. Men hittills har varken någonsin bekräftat eller förnekat existensen av en romantisk dynamik.

Kapten Clutchs äktenskap med modellen Hannah Davis

2012, kort efter att Jeter och Minka Kellys förhållande avslutades, började Yankees shortstop dejta modellen Hannah Davis. Deras första interaktion var genom gemensamma vänner, varefter deras förhållande tog en lugn start. Så småningom, i maj 2015, gjorde paret sitt första Met Gala-framträdande tillsammans. Några månader senare, genom ett blogginlägg om hans hund, Kane, meddelade Jeter sin förlovning med Hannah Davis.

I juli 2016 gifte sig paret. Idag är paret föräldrar till tre döttrar, River, Story och Bella.

Från att bära ryktet som en dålig pojke från Yankees till att uppfattas som en idealisk make, romantiskt sett har Derek Jeter kommit riktigt långt. Vad tycker du om denna betydande utveckling i Jeters liv? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär