Saturday, January 28, 2023
HemSurfing"Scared of Dying Too Soon": Kelly Slater, som en gång erkände att...

“Scared of Dying Too Soon”: Kelly Slater, som en gång erkände att surfa till 90, avslöjade sina fasor 2016

Kelly Slater, som sägs vara den bästa surfaren i världen, är rädd för några saker som han en gång avslöjade i en intervju. Han öppnade för detta i en intervju 2016 och det är verkligen intressant att veta saker som han är rädd för.

Kelly Slater är en surfikon som har vunnit World Surf League Championship häpnadsväckande 11 gånger. Detta är nästan overkligt och obesegrade rekord hittills. Han har också många fler surfskivor bakom sig. Tack vare detta finns det ingen surfare som kommer i närheten av honom. Båda, när det gäller färdigheter och rekordvinster.

Kelly Slater är rädd för dessa saker!

Surflegenden avslöjade en gång några saker som verkligen skrämmer honom. Han sa: ”Jag är rädd för att drunkna. Jag är rädd för att dö för tidigt.” Slater berättade att han är extremt rädd för att drunkna. Detta kommer som en överraskning med tanke på att han är den bästa surfaren genom tiderna och tillbringar timmar på slutet i gigantiska vågor. Att vara rädd för att drunkna när man surfar samtidigt är riktigt läskigt!

DYK DYPARE

När han gick vidare på ämnet avslöjade Slater ytterligare en av sina rädslor. Han sa: “Jag är också rädd för att inte uppleva allt jag kan i livet.” Slater sa att det han fruktar mest är att inte kunna uppleva allt han kan och skulle vilja uppleva i livet.

Slater har drabbats av många olyckor!

Under Slaters långa karriär har han råkat ut för många skador och varit med om många olyckor. Han har upplevt många huvud-, fot- och axelskador under hela sin karriär. Detta är ännu mer skrämmande med tanke på att han är rädd för att drunkna. Och därför kan en skada i vatten leda till att han drunknar.

Det var verkligen intressant att få insikter i de saker som skrämmer Kelly Slater. Han delade med sig av alla de saker som han fruktar och det var intressant att få veta om sakerna. Det skulle vara trevligt att få mer information om Slaters hobbyer och rädslor.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär