Saturday, January 28, 2023
HemBodybuilding"Say the F***ing Line": Arnold Schwarzenegger mötte James Camerons vrede över en...

“Say the F***ing Line”: Arnold Schwarzenegger mötte James Camerons vrede över en oenighet på fyra ord under inspelning med Terminator

Även om Arnold Schwarzenegger glänste starkt som skådespelare, var det ingen cakewalk att spela in Terminator-serien. Regissören James Cameron gick igenom en rad hinder för att göra en banbrytande film som The Terminator. Från Arnolds orimliga priser till att spika en av de mest ikoniska dialogerna i historien – Terminator gjorde vågor i filmvärlden!

I en intervju 2019 med Howard Stern påminde The Austrian Oak om en anekdot när han filmade Terminator Genisys. Schwarzenegger övade en av sina mest ikoniska dialoger. Regissören Cameron var dock tvungen att skrika på den före detta kroppsbyggaren för att han tog för mycket tid. Vad var denna dialog? Låt oss ta reda på!

Cameron skällde ut Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger är en kritikerrosad skådespelare i olika filmer, inklusive Conan the Barbarian, The Terminator och Predator. Eftersom han var uppriktig i sin roll, skulle han försöka få sina karaktärer att verka mer övertygande. Under inspelningen av Terminator Genisys fick han dock ett liknande försök från regissören James Cameron.

Under inspelningen av en av de mest ikoniska dialogerna i serien satte sig Arnie ner för att diskutera med regissören. Dialogen i manuset var “I’ll be back”. Men stjärnan hävdade att det borde ha varit “I will be back”. Under sitt samtal med Stern påminde Arnold om hur kontemplationen av dialogen långsamt växte till en debatt. Medan Arnold hävdade att en maskin inte skulle förkorta, kände Cameron annorlunda.

Till slut tappade Cameron coolheten. Han skrek: “Vad säger gudsmanuset?” Och när Arnold svarade att manuset sa ‘jag ska’, skrek Cameron tillbaka, “säg då jävla repliken!”. Regissören tillade också att eftersom han aldrig ifrågasatte Arnolds skådespeleri, borde stjärnan inte ifrågasätta hans författarskap.

Allt detta var dock på gott humör. James Cameron och Arnold Schwarzenegger har arbetat tillsammans i evigheter. Även om skott kan få fram lite frustration, är det aldrig med dålig avsikt. Faktum är att duon skulle gå tillbaka till att skoja med varandra. Sådan var vänskapen mellan båda, som varade länge och underhöll publiken. Duon prydde Hollywood med några av de mest ikoniska filmerna, och deras fans skulle alltid förvänta sig mer av dem!

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär