Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerSaudiarabien kommer att erbjuda 54 miljoner dollar för att locka Kevin De...

Saudiarabien kommer att erbjuda 54 miljoner dollar för att locka Kevin De Bruyne bort från Manchester City: rapporter

Saudierna har redan fångat några av Premier Leagues elitspelare som Cristiano Ronaldo & Roberto Firmino. Det ser dock inte ut som att de vilar på lagrarna. Enligt de senaste rapporterna är Manchester City-stjärnan Kevin De Bruyne nästa på eftersökslistan. En 2-faldig PFA POTY-vinnare, det ska bli intressant att se om Man City sanktionerar ett drag för deras talisman, som tidigare ryckte på axlarna att återförenas med sin tidigare lagkamrat i Saudi.

Amerikas favoritvideo idag

Den belgiska trollkarlens säsong uppvägdes av en hamstringsskada som ådrog sig i augusti. Sedan dess har han återhämtat sig från skadan och skulle återvända i januari. Efter de senaste rapporterna återstår det dock att se vilken klubb KDB ställer upp för nästa.

Kommer Kevin De Bruyne att åka till Mellanöstern?

Enligt den globala transferexperten Ekrem KONUR, “Manchester City kan få ett erbjudande på över 54 miljoner dollar från den saudiarabiska ligan för 32-årige belgiska Kevin De Bruyne i januari.” Den belgiske mittfältaren skulle ha varit oberörbar de tidigare säsongerna, men den här säsongen har ekvationen ändrats. Hans skadeproblem har allvarligt påverkat Man City och de kommer att vara försiktiga med att bygga sin trupp runt mittfältaren.

Dessutom är De Bruyne 32 och kommer att fylla 33 till nästa säsong. Med tanke på att hans spelstil kretsar mycket kring hans bollbärande och fysiska karaktär, är det troligt att KDB inte kommer att återvända till samma spelare. Så detta kan vara Man Citys bästa alternativ för att få pengar på spelaren de investerade 82 miljoner dollar 2015.

Dessutom har Man City tagit in mittfältsförstärkningar som Kovacic och Matheus Nunes. Phil Foden spelar nu också på mittfältet i en liknande roll som KDB. Kanske kommer han att ändra sin tidigare hållning angående en flytt till SPL.

KDB hade nyligen avvisat en flytt till SPL

Tidigare hade KDB fått ett tillvägagångssätt från SPL-klubben Al Nassr. Enligt journalisten som bröt nyheten, “Efter det första tillvägagångssättet informerade DeBruyne (saudiarabiska) förhandlaren och representanterna för AlNassr att han vill förbli helt fokuserad på MCFC fram till slutet av säsongen.” Tycker de senaste nyheterna därför på att hans hållning har förändrats?

Förre Man City-lagkamraten Aymeric Laporte njuter av livet på Al Nassr och det skulle ha uppmärksammats av KDB. Dessutom hade Man City nr 17 tidigare kallat Cristiano Ronaldo som någon som han skulle vilja spela med. Med tanke på att KDB är inne på den sista delen av sin karriär, kan detta vara hans sista chans att göra en stor slutlönecheck.

Kommer vi att få se ett KDB-CR7-partnerskap? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär