Wednesday, February 21, 2024
HemBodybuilding"Sätt det i en position där det är säkert": Utbildning i mer...

“Sätt det i en position där det är säkert”: Utbildning i mer än fyra decennier nu, Mike O’Hearn släpper säkerhetsråd när han avslöjar bänkpressvariation för de flesta vinster

Mike O’Hearn anses vara kroppsbyggandets titan på grund av sin exceptionellt muskulösa kroppsbyggnad. Eftersom han har varit i träningskretsen i över fyra decennier nu använder han sin omfattande kunskap inom sporten, inte bara för att träna fitnessentusiaster utan också för att dela den med sina följare online.

I en av sina senaste videor på sin YouTube-kanal delade han sin föredragna form av bänkpress som, enligt honom, ger ut den bästa pumpen. Så här gör du.

Säkerhet och fler vinster med Mike O’Hearn bänkpressmetoden

Mike O’Hearn, medan han tränar en av gymbesökarna, visar hela processen med träningen. Han råder att använda Smith-maskinen, att hålla armbågarna breda, axlarna öppna och greppet brett. Mannen på 315 pund ses ta spöet mot halsen och ge ut en bra stretch efter varje rörelseomfång. Detta är känt för att ge ut mest spänning.

När Mike O’Hearn tar upp setet förklarar de i videon hur den viktigaste punkten här är att hålla armbågarna på en rak stång nedåt istället för att stoppa in dem. Detta hjälper till att sträcka ut den övre delen av bröstet. Han säger: “Om du tittar på det här, gör Mike det, det ser nästan ut som om han ligger på en nedgång.”

Nästa fokuspunkt måste vara att se till att stången körs rakt upp och ligger i linje med din hals. En som kan ha fastnat med spö medan han är på en Smith-maskin kan alltid flytta kroppen runt stången för att få sammandragningen i rätt muskelgrupp. Och det är vad som måste följas när man försöker genomföra denna övning.

Enligt Mike O’Hearn finns det ingen annan övning som hjälper till att ge en mer konditionerad bröstkorg. Han säger, “Jag tror att det här är det bästa sättet förutom en lutande rörelse att träffa den övre delen av bröstet och det sträcker bort den övre delen av bröstet så att du inte kommer någon annanstans på grund av din position.”

Läs mer: “Bör göras efter styrkavinster”: Med 30 års erfarenhet avslöjar Bodybuilding-ikonen Mike O’Hearn den idealiska tiden att “torka ut”

Han tillägger vidare att detta rörelseomfång ger en stor linje över toppen. Men den viktigaste delen är att komma ihåg att kroppen är ett system. Så så länge man fokuserar på vad de gör, och ser till att de inte använder någonting för att sätta sig i position, kommer det alltid att hjälpa till att bygga upp ens kropp och förstå vad som fungerar bäst.

Vad är dina tankar om detta träningspass? Se videon och låt oss veta i kommentarsfältet

Inlägget “Put It at a Position Where It’s Safe”: Träning i mer än fyra decennier nu, Mike O’Hearn släpper säkerhetsråd när han avslöjar bänkpressvariation för flest vinster dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär