Friday, December 8, 2023
HemBasketball"Säsongen är över redan jag ger upp": Lakers Veterans kryptiska meddelande gör...

“Säsongen är över redan jag ger upp”: Lakers Veterans kryptiska meddelande gör NBA-världen förvirrad

Förra veckan knuffade Los Angeles Lakers Patrick Beverley Phoenix Suns Deandre Ayton i golvet under den fjärde kvarten av matchen. Han stängdes därefter av i totalt tre matcher. Naturligtvis var hans namn i nyhetscyklerna hela veckan. Trots att han ångrade sitt misstag genom att avtjäna avstängningen, har Beverley inte försvunnit från onlinediskussioner kring händelsen. Snarare har han gett NBA-communityt mer att prata om.

Pat Bev Podcast med Rone diskuterade Beverley händelsen och berättade sin version av historien. För Beverley utvecklades händelsen mycket långsamt. Han försökte helt enkelt stå upp för sin lagkamrat och body-check Deandre Ayton. Beverley nämnde att det som hände var olyckligt. Han tillade dock att han skulle göra samma sak igen om det skulle behövas. I podcasten ses han också bära en “Free Pat Bev”-tröja. Den här tröjan tog NBA Twitter med storm.

NBA Twitter förvirrad av Patrick Beverley

Även om orsaken bakom Patrick Beverleys val av att bära den skjortan är oklar, kan det möjligen betyda två saker. En är, för att befria honom från avstängning, med tanke på att podden spelades in innan hans avstängning tog slut. Två är att han subtilt indikerar att han vill lämna Los Angeles Lakers – en berättelse som de flesta fans verkade hålla fast vid.

“Säsongen är redan över, jag ger upp”, sa speciellt ett fan. Vissa uppgav att Beverley till en början lovade att ta laget till slutspelet. Men nu ville han ut bara för att “Lakers suger.” Många hävdade att Beverley visste att en avstängning var på väg någon gång den här säsongen.

Här är några fler reaktioner från NBA Twitter:

Säsongen är över redan jag ger upp

— ™️🌾 (@Sincerely_m0n) 29 november 2022

pat bev hade definitivt den här tröjan redan gömd i hans garderob eftersom han visste att en avstängning så småningom skulle komma 💀💀

— 𝒞ℴ𝓇𝓎 (@DarkskinAnalyst) 29 november 2022

Hela killens mantra är att han tar vilket lag som helst till slutspelet….. Nu är Lakers-sugen han vill ut 😂😂

— Mike (@BullsNationOZ) 29 november 2022

Mannen är verkligen en karaktär 😆 https://t.co/7PYYE22ZTT

— Michelle Sichak 🇺🇦 (@MichelleSichak) 30 november 2022

HAHAHAHAHA MAN JAG ÄLSKAR DEN HÄR KIBBEN. BÄSTA SG I LIGAN

— BEVERLEY FANATIC (@therealselena23) 29 november 2022

Gratis pat bev från lakers lol

— kawhi-fan (@KawhiNewEra) 29 november 2022

Det tog inte lång tid….. 😂 Kan dock inte skylla på honom.

— KPD (@Wyookc24) 29 november 2022

@patbev21 vart får jag en? https://t.co/uKC8c8ZS9R

— QB1 JD👳🏾‍♂️ (@h0b0nr) 30 november 2022

Los Angeles Lakers om händelsen

Beverleys förmodade fiende, Russell Westbrook älskade hela debaclet. han sa, “Att skydda och förstå att vi har varandras rygg är det viktigaste när du är en del av ett team.” Han trodde också att laget växer i förståelse och sakta kommer samman.

Lakers stjärna Anthony Davis kallade ut Deandre Ayton för att ha startat denna incident. Ayton ska ha stått över Lakers shooting guard Austin Reaves. Davis uppgav att detta var respektlöst. Å andra sidan var Reaves tacksam och älskade att Beverley hade hans rygg. Han tillade att han skulle ha gjort samma sak för honom också.

Anthony Davis pratar om att känna domningar i handen efter att ha fallit obekvämt och Deandre Aytons “respektlösa” drag som inledde bråket mot Suns. pic.twitter.com/Sbha9TyfLo

— Spectrum SportsNet (@SpectrumSN) 23 november 2022

Medan Beverleys meddelande via hans tröja är kryptiskt, är en sak säker: hans lagkamrater tillrättavisar honom inte för hans handlingar. Snarare verkar många vara tacksamma. Med det sagt kommer det att bli intressant att se om det finns någon ytterligare reaktion på tshirten som Beverley bar.

Vad tycker du om Patrick Beverleys skjorta? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär