Wednesday, February 28, 2024
HemNFLSäsongen 2023 i NFL blir extra brutal när antalet skadade franchise QB...

Säsongen 2023 i NFL blir extra brutal när antalet skadade franchise QB ökar till 8 med Trevor Lawrence

NFL-lagen plågas av skador från sina lovande quarterbacks. Efter en period av lovande spel kan plötsliga skador skapa en enorm vägspärr på vägen mot lagets Super Bowl-ambitioner. I ett sådant fall, New York Jets mycket efterlängtade handel under lågsäsongen, led Aaron Rodgers en akillesskada i den allra första matchen för säsongen som avslutade hans säsong.

Amerikas favoritvideo idag

På samma sätt har det funnits flera franchiseföretag som plågas av skador på sina quarterbacks. Fram till nu under NFL-säsongen 2023 flyttades antalet quarterbackskader till 8 med Trevor Lawrences skada.

QB-skador som förföljer lagen

Jacksonville Jaguars quarterback Trevor Lawrence drabbades av en fotledsskada i matchen mot Cincinnati Bengals. Detta är dock åttonde tillfället denna säsong. MLFootballs Twitter-konto delade ett foto med namnen på sju quarterbacks som avslutade sin säsong på grund av sina skador.

Quarterbacken, Joe Burrow, led av en handledsskada. Kirk Cousins ​​och Aaron Rodgers med Achilles. Anthony Richardson och Deshaun Watson med axelskada och Daniel Jones med knäskada. MLFootballs Twitter-konto delade ett foto genom att skriva, “SKADOR SUGER. De har spårat ur många lags säsonger i år.”

Men fotbollsspelet inkluderar aggression och fysiska strider. På grund av detta blir skadorna en oundviklig del av spelet. Men bortsett från skadorna har NFL-säsongen 2023 varit en njutning för NFL-entusiaster.

2023 NFL säsong

Under NFL-säsongen 2023 är Philadelphia Eagles den främsta utmanaren till Super Bowl-mästerskapet. Med 10 segrar och bara 2 förluster under den pågående säsongen skryter Eagles med säsongens bästa resultat. Dessutom visar de försvarande mästarna Kansas City Chiefs återigen sitt A-spel.

Eagles hämnades dock sin Super Bowl-nederlag säsongen 2022, mot Chiefs. Med quarterbackskador som påverkar lagens prestation, går de framåt med sina backup QBs.

Lag som Dallas Cowboys, Miami Dolphins och Baltimore Ravens toppar också sin divisions tabell. Efter den ordinarie säsongen kommer dessa topppresterande lag att kollidera i slutspelet för att ytterligare nå sitt ultimata Super Bowl-mål.

NFL-landskapet kommer att gå in i vecka 13 i grundserien 2023. Vad tycker du om vilket lag som ser bäst ut att ta Super Bowl-titeln 2023?

RELATED ARTICLES

Mest populär