Wednesday, February 28, 2024
HemWweSasha Banks tidslinje för brottning återkomst avslöjad

Sasha Banks tidslinje för brottning återkomst avslöjad

Sasha Banks gick ut ur WWE 2022 efter ett decennium långt lopp och har inte vänt tillbaka sitt beslut sedan dess. Brottningstalangen reste utomlands för att fortsätta sin karriär i Japan. Men på många månader nu har fansen inte fångat henne när hon brottas någonstans. På grund av hennes frånvaro från den globala proffsbrottningsindustrin och flera tips, förväntade tittarna att hon skulle återvända till WWE, eventuellt under Royal Rumble.

Det har varit många spekulationer och antydningar om hur Banks snart kommer att synas i en händelse av det Stamford-baserade företaget. Tvärtom, men nya rapporter från en trovärdig källa tyder på att fansen kommer att se den kvinnliga brottaren i ringen igen, men inte på WWE.

Rapporter avvisar Sasha Banks WWE-återkomst

Gång på gång har fans avkodat online-tips som pekar mot Mercedes Mones potentiella återkomst till det Stamford-baserade företaget. Det kan dock hända att den förväntade återgången inte kommer att ske trots allt. Chansen är stor att “The Boss” har hittat en annan befordran för att skildra hennes talang.

Nya rapporter från PW Insider lysa ett ljus på Banks benägenhet att återvända till brottningsbranschen. Branschinsidern har rapporterat att Banks kommer att göra comeback i brottningsbranschen i mars 2024. Varken datum eller tidpunkt för hennes återkomst har ännu bekräftats. Men en sak som rapporterna påstår sig bekräfta är att Mercedes Vernado inte kommer att dyka upp i WWE.

Förutom det Stamford-baserade företaget finns det bara ett fåtal vägar som man kan förutse Banks att gå på. En av dem är AEW. Några tips, tillsammans med Banks framträdande på AEW All In 2023, pekar mot en möjlighet att hon tecknar med Tony Khans marknadsföring.

En före detta WWE-anställd har dock redan gett sin dom om varför Mercedes Mone bör undvika att skriva på med Tony Khans befordran i första hand.

WWE-legenden anser att Sasha Banks inte borde acceptera något annat erbjudande

Med tanke på hennes ställning i brottningscirkeln, skulle Sasha Banks troligen antingen gå med i WWE eller AEW eftersom dessa två kampanjer alltid är i höjdpunkterna av olika anledningar. Men Erik Bischoff tror att om den tidigare NXT Women’s Champion går med i AEW, hennes karriär kommer att göras för.

LÄS MER:- “…One More Match”: Bayley släpper en stor antydan om Sasha Banks återkomst bland AEW- och WWE-rykten

En del av anledningen till Bischoffs kommentar kan vara att han har en långvarig nötkött med AEW:s vd. Men under ett av hans podcastavsnitt nämnde han också att medan Tony Khan kanske kan erbjuda Sasha Banks mer pengar, så kan WWE använda hennes potential till fullo och utnyttja hennes status som stjärna.

Tror du att Sasha Banks kommer att göra rätt steg genom att inte gå med i WWE? Var tror du att hon kommer att hamna?

Inlägget Sasha Banks’ Wrestling Return Timeline Revealed dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär