Sunday, February 25, 2024
HemKris StatlanderSasha Banks återvänder: Matt Hardys kommentarer om Mercedes-pengar kommer att bevisas vara...

Sasha Banks återvänder: Matt Hardys kommentarer om Mercedes-pengar kommer att bevisas vara rätt i stora företag

AEW kan snart rekrytera en före detta WWE Superstar, enligt rapporter som cirkulerar i brottningsgemenskapen. Matt Hardy tror att detta drag till och med kan revolutionera organisationen. Med rykten som cirkulerar om Sasha Banks förestående ankomst är alla ögon riktade mot “Miss Mercedes”.

Matt Hardys kommentarer om Mercedes Moné verkar vara bekräftade, och antyder att stora saker kommer för den professionella brottningsbranschen när spänningen växer.

Matt Hardys syn på Sasha Banks, alias Mercedes Moné, som går med i AEW

Tony Khan tillkännagav nyligen ett speciellt ”BIG BUSINESS”-avsnitt av Dynamite, planerat till 13 mars på TD Garden i Boston. Efter detta dök det upp rapporter om att “VD:n” skrev på med kampanjen, vilket antydde hennes potentiella debut snart.

Under en intervju på The Extreme Life of Matt Hardy fick Hardy frågan om Mercedes Monés eventuella debut. Även om han var osäker, uttryckte han förtroende för sannolikheten, särskilt med tanke på hennes tidigare insats i WWE. “Jag vet inte, men jag skulle satsa på det,” skämtade Hardy.

Han kommenterade också den potentiella effekten av hennes värvning och erkände hennes status som en av de främsta stjärnorna globalt. Matt betonade också den positiva effekt hon skulle ha på damdivisionen. “Det kommer definitivt att stärka damdivisionen utan tvekan. Jag menar, hon är en av de bästa kvinnorna i världen. Hon har en enorm, lojal, hängiven följare, så ja, det skulle vara en stor sak. Det skulle vara ett enormt lyft för damdivisionen.”

Efter att ha lämnat WWE 2022, återuppfann Sasha Banks sig själv som “The CEO”, med fokus på brottning för NJPW och STARDOM. Men en fraktur på fotleden i maj 2023 satte henne på sidan i månader.

Under hennes tillfrisknande gjorde Mercedes Moné ett speciellt framträdande på AEW All In och väckte uppmärksamhet under föreställningen. Många AEW-talanger har visat intresse för att Moné ska gå med i deras lista. Det var också en stor biljettförsäljning för AEW trots 0 bekräftelse på Sasha Banks anmälan!

Sasha Banks får stor biljettförsäljning för AEW

På Bostons TD Garden den 13 mars är AEW Dynamite: Big Bu$iness planerad att äga rum. Mercedes Moné (tidigare känd som Sasha Banks) och Kazuchika Okada kan komma att göra sina AEW-debuter under evenemanget, enligt rykten. Enligt en nyligen tweet från WrestleTix har biljettförsäljningen till evenemanget ökat avsevärt.

Tweeten säger att av de 5 882 biljetter som nu är i omlopp har AEW redan distribuerat 4 546. Mercedes Mones efterlängtade debut framhävs av ökningen av biljettförsäljningen, som överstiger tidigare AEW-evenemang som Worlds End, Full Gear och Revolution.

Kris Statlander älskade tanken att ta sig an Mercedes Moné direkt när han fick frågan om en möjlig matchup i september förra året. Statlander indikerade sin beredskap på en presskonferens efter det senaste AEW All Out-evenemanget, och betonade hennes beredskap att möta Moné i ringen om chansen dyker upp.

Med crossover-eventet “AEW x NJPW Forbidden Door” i juni blev Statlander och Moné först rivaler. Statlander sa först i en poddintervju att hon inte direkt funderade på att spela Moné. Även om det är okänt om Moné är ansluten till AEW, antydde en nyligen tweet från WrestlePurists att Statlander skulle vara villig att utmana Moné i en ring.

Vad tycker du om Matt Hardys syn på Banks som går med i AEW? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Sasha Banks Return: Matt Hardy’s Comments on Mercedes Mone Set to Be Proven Right at Big Business dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär