Sunday, February 25, 2024
HemMLBSan Diego Padres-fans uttrycker missnöje över Franchises riktning mitt i förödande utveckling...

San Diego Padres-fans uttrycker missnöje över Franchises riktning mitt i förödande utveckling under lågsäsong

One Direction anmärkte en gång: “Hur snabbt natten förändras!” För närvarande lever San Diego Padres just det. Vid den här tiden, förra året, var Padres det obestridda samtalet i staden. De var de erövrande hjältarna som alla neutrala ville rota efter och spelare ville spela i. Men sedan, precis när Friars gjorde sig redo att ta ett segervarv, halkade de.

I vad som var den mest nedslående historien under de senaste åren, misslyckades inte bara munkarna, de misslyckades på ett sätt som krossade allas hjärtan. Nu när de går in i säsongen 2024 är historien helt annorlunda. Silverfoder har gett vika för mörka moln, och fans har gett sina känslor till känna.

San Diego Padres tittar på en lång väg framåt

Förra säsongen passerade Padres lönelistan 250 miljoner dollar. Superstjärnan Juan Soto fyllde deras led, och det gjorde Blake Snell också. Ägaren, Peter Seidler, trodde att detta lag kunde vinna World Series och alla andra var överens. Men allteftersom 2023 gick, bara vissnade de drömmarna bort. Nu är det 2024, och The Athletic har rapporterat att fansen inte alls är positiva till lagets utsikter.

I sin undersökning av 1420 personer var endast 4,9% starkt säkra på Padres långsiktiga utsikter. “Motorn är på men ingen sitter bakom ratten”, skrev en person från undersökningen och många av de tillfrågade höll med. Detta står i skarp kontrast till 2023 då 57,1 % av de tillfrågade trodde att bröderna var på väg mot äran. Vad hände under ett år som bröt fansens anda?

Det största var det tragiska bortgången av ägaren Peter Seidler, mannen som alltid stod fast för laget. Det var hans tro och odödliga hängivenhet som förde Padres tillbaka till mainstream uppmärksamhet. “Några månader efter ägaren Peter Seidlers bortgång angav 38,5 procent att de var osäkra på vad de skulle tycka.” Utan tvekan skulle Peters alltför tidiga frånvaro svida bröderna under lång tid, särskilt som de också har förlorat två av sina största stjärnor.

Juan Soto är nu en Yankee och Blake Snells fria byrå lutar mot andra lag än Padres. Under Seidler kunde fansen hoppas att Friars skulle hitta lämpliga ersättare, men den tron ​​saknas för närvarande i det nya ledarskapet. Särskilt som den nuvarande lågsäsongen visar sig vara en liten fuktig squib.

Friars nedslående lågsäsong

Lönelistan för Padres har sjunkit från $250 miljoner till lite över $150 miljoner just nu. Mycket av det var avsiktligt på grund av en förlust av intäkter på grund av deras medierättsfrågor. Men detta har gett en liten huvudvärk för de flesta fans. Förutom Manny Machado och den snabbt stigande Ha-Seong Kim finns det ingen stor fanfavorit i truppen.

Även om Soto-handeln har gett dem stora framtidsutsikter som Michael King och Drew Thorpe, är den här lågsäsongen långt ifrån 2023. Ändå, med teamet som försöker vara mer hållbart, kan denna minskning av lönesumman ha en positiv inverkan på långa loppet.

Läs mer: Tidigare Padres-duon Juan Soto och Fernando Tatis broderliga band visas för DR:s president Abinader

Inlägget San Diego Padres Fans uttrycker missnöje vid Franchise’s Direction Mitt i förödande utveckling under lågsäsong dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär