Monday, February 26, 2024
HemGolfSam Burns WITB 2023: Vad är PGA Tour Champions artilleri för säsongens...

Sam Burns WITB 2023: Vad är PGA Tour Champions artilleri för säsongens sista etapp

PGA Tour-spelare Sam Burns är med i striden för den kommande, efterlängtade Hero World Challenge. Golfaren har haft ett glamoröst år på green – från att ha hämtat in en tidig vinst till att ta sig till Ryder Cup-laget som kapten Zach Johnsons val. Golfarens nuvarande OWGR är 19, så hans prestation är bland de förväntade på Bahamas.

Amerikas favoritvideo idag

När golfgemenskapen ser hans spel i år är de intresserade av att veta om de vapen som spelaren använder på banan. Från hans järn till hans grepp, här är allt du behöver veta om vad golfaren kommer att ha med sig i väskan på turneringen.

Vilka förare och träslag använder Sam Burns?

Genom att dra en parallell mellan golfarens säckar 2022 och 2023, enligt National Club Golfer, har Burns förblivit trogen sitt Callaway-kit – bara genom att byta modeller för de individuella klubbhuvudena och förarna i vissa fall. I år bär golfaren en Callaway Paradym Triple Diamond S 9° som kommer till ett marknadspris på $599. Med det kungliga blåa klubbhuvudet använder golfaren ett Fujikura Ventus Blue 7 TX skaft.

Genom att byta från en Callaway Mavrik Sub Zero till en Callaway Paradym Triple Diamond, använder golfaren en 16° fairway wood med Fujikura Ventus Black 8 X skaft. Det kostar $350. För sina hybridval har Burns i år valt Callaway Apex UW, 21°, och för att hjälpa svingen använder han samma Fujikura Ventus Blue 8 X-skaft.

Burns val av järn, wedgar och putter

När det kommer till att välja sina järn så avstår golfaren från att ta risker. I år kommer Burns att ses använda en anpassad Callaway Apex TCB 4-AW med True Temper Project X 6.5 axlar och en 4-PW True Temper Dynamic Gold x100 Tour Issue shaft AW. För sina wedgar har golfaren valt den enda Titleist. På Hero World Challenge kommer Burns att ses med en uppsättning Titleist Vokey Design SM9 (56-14F) och Titleist WedgeWorks B7 Proto (60-T), tillsammans med True Temper Dynamic Gold S400 Tour Issue axlar.

Valet för putter denna säsong har varit vanligt. Ett antal spelare, inklusive Burns, kommer att ses använda en Odyssey O-Works 7S Black som kommer till ett marknadspris på $132. Golfarens grepp den här gången kommer att vara en Golf Pride Tour Velvet, och för sin softball kommer han att använda en Callaway Chrome Soft X.

När spelaren förbereder sig för uppgörelsen är spänningen bland fansen på topp. Det som så småningom utspelar sig på banan kommer att bli intressant att bevittna.

RELATED ARTICLES

Mest populär