Wednesday, December 6, 2023
HemViralSportsMomentsSällsynta ögonblick som fångas på kamera avslöjar den "skamlösa" stjärnan Emmy Rossums...

Sällsynta ögonblick som fångas på kamera avslöjar den “skamlösa” stjärnan Emmy Rossums hjärtvärmande familjedag på NYC Marathon med sin lilla

“Shameless”-stjärnan Emmy Rossum är en upptagen skådespelare, men hennes senaste akt bevisade att familjen alltid kommer först. Det är ganska vanligt att skådespelare fastnar i arbetet och offra familjetid. Rossum lät dock inte det ske. I en av hennes senaste uppladdningar av sociala medier såg vi henne spendera lite kvalitetstid med sin familj. Rossum, 37, hade ett av de mest bedårande ögonblicken när hon dök upp för ett sportevenemang. Men skådespelerskan hade en “liten” överraskning för alla.

Baby’s day out med Emma Rossum på NYC Marathon

Rossum lade nyligen upp en story på sin Instagram som fick alla att prata. Hon laddade upp en bild på sig själv med sin familj när hon deltog i TCS NYC Marathon. Det som direkt fångade ögat var det faktum att hon tog med sina barn för att njuta av skådespelet också!

New York City Marathon-avslutare ger glada tårar när de hyllar en sena vän som mötte ett tragiskt öde

Rossum kan ses bära en mörk marinblå överrock och blå jeans. Hon var bara leenden när hon höll sin son, som är sju månader gammal, nära sig. Även om skådespelerskan bara leende, avslöjade hon inte ansiktet på sin yngre son och dolde det med en hjärtemoji.

Bredvid Rossum stod hennes man, Sam Esmail, som bar en helt marinblå outfit. På hans axlar låg deras tvååriga dotter, som verkade njuta av skådespelet av hjärtat.

Den här gesten att hålla familjen först är verkligen en feel-good-ögonblick för alla. Emellertid är Emma Rossum inte den enda kändismamman att njuta av med sina barn.

Shakira, Gisele Bundchen och tog ut sina barn på middag

Efter att ha kommit ur sitt äktenskap med Tom Brady, bildade Gisele Bundchen ett vänskapligt band med den colombianska sångsensationen Shakira. Duon sågs en gång äta tillsammans, och gissa vad? De tog med sig sina barn också! Ursprungliga antaganden pekade på att mötet var en sammanträffande. Det kom dock rapporter om att både Bundchen och Shakira planerade dejten för att komma ikapp varandra.

De hoppade in på en av de bästa japanska restaurangerna i Miami, Florida. Barnen hade en fantastisk tid när de njöt av överdådiga delikatesser som Hamachi, sallader och semlor. Båda familjerna gjorde också planer för den kommande sommaren medan de åt tillsammans.

Således är det uppenbart att hur stressigt ens liv kan vara, kan man alltid finna tröst genom att umgås med sin familj. Håller du med? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär