Wednesday, December 6, 2023
HemSurfingSällsynt bild visar den 50-åriga surflegenden Kelly Slater med hår

Sällsynt bild visar den 50-åriga surflegenden Kelly Slater med hår

Surflegenden Kelly Slater, känd för att ha vunnit World Surf League Championship häpnadsväckande 11 gånger, sågs i en återuppstått sällsynt bild som delas på Twitter och visar legenden i en helt annan avatar!

Slater anses vara den bästa surfaren genom tiderna! Han har många världsrekord på sitt namn! Slater har rankats först i World Surf League. Han har erövrat den största av vågorna på de flesta platser som anses vara himmelriket för surfing.

En sällsynt bild visar Kelly Slater med hår!

En intressant bild twittrades en gång som visade surflegenden med hår. Det är ett känt faktum att Kelly Slater för närvarande är flintskallig. Den här gamla bilden visar honom dock med ganska mycket hår på huvudet. Han ser väldigt annorlunda ut på bilden, tack vare hans hår.

Kelly Slater med hår ifall någon undrade pic.twitter.com/PeMvtWXT8M

— Tea Time (@TeaTime_33) 28 mars 2022

På den här bilden kunde han ses stoltsera med sina dyrbara lås! Ett konto känt som Tea Time twittrade den här bilden. Bilden hade texten “Kelly Slater med hår om någon undrade”

DYK DYPARE

Slater är nu 50 år gammal och föredrar att raka av håret på huvudet nu. Det kan dock ses på bilden att han en gång i tiden hade extremt tjockt och snyggt hår förr i tiden!

Slater är en miljöpartist!

Slater stödjer starkt en hållbar och ren livsstil. Han är också en populär insamling. Surflegenden brinner för att rädda haven. Han arbetar för att skydda de tempererade reven i Kalifornien genom sin relation med Reef Check. Slater sitter också i styrelsen för rådgivare för Sea Shepherd Conservation Society.

Det var intressant att se surflegenden i en helt annan avatar! Han såg helt annorlunda ut på bilden som visade honom med mycket hår på huvudet. Även om bilden är ganska gammal skulle det vara kul att se fler sådana bilder av legenden.

RELATED ARTICLES

Mest populär