Friday, February 3, 2023
HemMMASällsynt "$500K"-välsignelse från Dana White uppfyller tonårsstjärnan Raul Rosas Jr. Wish på...

Sällsynt “$500K”-välsignelse från Dana White uppfyller tonårsstjärnan Raul Rosas Jr. Wish på UFC 282 när bonusräkningen går till 10

MMA-världen togs av förundran, eftersom Raul Rosas Jr. säkrade sin första vinst på UFC 282, i sin debut. Gymnasiet blev den yngsta fightern i UFC att vinna en match. Dessutom var hans önskan under intervjun efter kampen det som fångade folks uppmärksamhet efter slagsmålet. Tonårskrigaren förklarade att han ville skaffa sin mamma en minibuss, och önskade därför en bonus. Överraskande nog såg UFC-presidenten Dana White senare till att pojken fick sin önskan uppfylld.

Faktumet bekräftades efter att den välrenommerade reportern Mike Bohn twittrade att Dana White lovade att ge alla tio fighters en bonus i sin lön. Utan tvekan fick dådet kämparna att hoppa högt av glädje.

Dana White uppfyller den unga fighterns önskan

Direkt efter sin spektakulära vinst tog Raul Rosas Jr. tag i Joe Rogans mikrofon och önskade $50 000 till Dana White. han sa, “Dana, 50 Gs. Jag skulle fråga jultomten, men jag vet inte om jultomten kan ge mig den just nu efter den här kampen. Men hey, jag behöver de där 50 gs, så jag kan köpa min mamma en minibuss och hon kan ge mig en skjuts till PI.”

Barnet vill ha en bonus bara så att han kan få skjuts till @UFCPI 😂 #UFC282 pic.twitter.com/uhwGCg1CfU

— UFC (@ufc) 11 december 2022

Rosas Jr bekräftade också sin önskan om en bonus på presskonferensen efter kampen. Under presskonferensen sa den yngsta UFC-fightern: “Ja, jag bad om 50K-bonusen, så jag kan köpa min mamma en minibuss och hon kan ge mig en skjuts till PI, äntligen.”

Dana White säger alla 10 fighters som fick mål kl #UFC282 kommer att tilldelas $50 000 bonusar.

— Mike Bohn (@MikeBohn) 11 december 2022

Den 18-årige fighterns önskan gick dock i uppfyllelse när UFC-presidenten höll med och deklarerade att varje fighter som fick ett mål kommer att få en bonus. Seniorreportern Mike Bohn nyligen twittrade“Dana White säger att alla 10 fighters som kom i mål på #UFC282 kommer att tilldelas $50 000 bonusar.”

DYK DYPARE

Dessutom förklarade Rosas Jr att han ville komma tillbaka in i Octagon så snart som möjligt. Fightern bekräftade till och med att han ville ha ett slagsmål efter en vecka. Men om han inte kunde, sa han att han definitivt skulle slåss i januari.

Raul Rosas Jr. säkrar en vinst på UFC 282

Den yngsta fightern i UFC blev den yngsta vinnaren i UFC:s historia genom att skicka in Jay Perrin till UFC 282. Ynglingen har ett rekord på 7-0 i blandad kampsport. Han överraskade dock MMA-världen när han säkrade en seger i sin debutmatch i UFC Octagon.

Efter den bakre nakna choken utbröt publiken i applåder när Perrin knackade ut. Fightern är en senior i gymnasiet, som fick ett kampanjkontrakt genom White’s Contender Series, förra sommaren. Icke desto mindre gav hans vinst honom till synes en plats i de framtida matcherna. Dessutom tjänade han en båtlast av supportrar som skulle heja på honom i hans nästa kamp i Octagon.

Vad tycker du om Rosas Jr:s seger? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär