Wednesday, February 21, 2024
HemFrankie Dettori"Saknar dig": Efter sin flytt till Amerika får Frankie Dettori kärlek över...

“Saknar dig”: Efter sin flytt till Amerika får Frankie Dettori kärlek över hela världen i sitt senaste inlägg

Frankie Dettori har varit en “stor del av racingen i Ascot under de senaste 35 åren”, sa Sir Francis Brooke, ordförande för Ascot, den 21 oktober 2023. Trots att den italienska jockeyn hedrades med en installation i naturlig storlek på Ascot Racecourse, avtäckt av drottning Camilla själv, bestämde han sig för att ta farväl av Storbritannien och fortsätta sin hästkapplöpningskarriär i Hollywood.

Nu bosatt på den fantastiska Santa Anita racerbanan, släppte 53-åringen nyligen en post och njöt av sin största hästkapplöpningsvinst sedan han flyttade till Amerika. Och trots att han valde en annan väg, fick detta stor kärlek från hans fans, som var glada över att se deras hjälte göra vågor på en ny scen.

Frankie Dettori släpper en fantastisk bild från en ikonisk seger i Amerika

I ett Instagram-inlägg av den trefaldige brittiska mästaren Jockey Frankie Dettori, delade ikonen en bild som fängslade hans 210 000 följare. Dettori postade en bild av sig själv som tagits vid det betydande loppet och segern i Santa Anita i Grade 3 Las Cienegas Stakes. Han rubricerade bilden genom att lägga till en enkel hälsningsemoji. På loppet red han Honey Pants, tränad av Philip D’Amato. Honey Pants, ett sexårigt sto, guidades av Dettori strax bakom de ledande hästarna under större delen av den 6½ fur långa grästävlingen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Frankie Dettori (@frankiedettori_)

Men på hemsträckan rusade hon framåt och vann till slut med ett huvud över en annan häst från samma stall, Elm Drive. Denna vinst markerade Frankie Dettoris mest anmärkningsvärda seger sedan han började sin karriär i USA. Som svar på bilden blev fansen hänförda och kommentarer av vördnad och beundran strömmade in från världens alla hörn.

Internet som lämnats i vördnad av den globala legenden

Trots att han valde att fortsätta sin karriär i Amerika fick den italienska jockeyn Frankie Dettori beundran från fans över hela världen för sin episka image. Ett fan skrev i kommentarerna, “saknar dig i Storbritannien som rider på Lingfield på vintern”, och påminner om de tidigare dagarna. Medan ett fan sa: “Grattis kompis, du är bäst. G ” berömmer legenden. “Inarrivabile Frankie” skrev ett fan i kommentarerna.

Läs mer: Frankie Dettori skickar ut kryptiskt meddelande efter att Las Cienegas Stakes seger i klass 3

En person delade till och med sin kärlek till hästkapplöpningsikonen och skrev: “God morgon Frankie. Saknar dig så mycket. Ditt nummer 1 skotska fan av Twitter #TeamFrankie.” Ett annat fan kallade honom helt enkelt en “legend”, och erkände den enorma inverkan Dettori har haft på sporten. Frankie Dettori har lämnat en inverkan på hästkapplöpningssporten som ingen annan, och den globala beundran, trots hans flytt till Amerika, befäster hans status som en världsomspännande hästkapplöpningsikon.

Inlägget “Missing You”: After His Move to America, Frankie Dettori Receives Love Worldwide in His Latest Post dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär