Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Saker kommer att bli bra": Misfits Boxings medordförande öppnar upp om framtida...

“Saker kommer att bli bra”: Misfits Boxings medordförande öppnar upp om framtida marknadsföring efter PBA:s upphävande av licenser för brott mot regler

Missfits boxning har förändrat spelet för Influencer-boxare under de senaste åren! Nu är det PBA:s tur att ändra dem, men co-president Mams Taylor är inte orolig. Boxningskampanjen grundad av KSI, Mamma Taylor, Ring upp & Nisse Sauerland bröt sig in på scenen i augusti 2022 och har varit favoriten för blivande influencerboxare. Allt detta är dock i fara efter det nya beslutet från PBA!

Amerikas favoritvideo idag

I en ny utveckling har Professional Boxing Association (PBA) suspenderat Misfits Boxings promotorlicens för att ha brutit mot flera regler. Taylor reagerade på detsamma och gjorde ett uttalande till Glad punch idag om dess framtid, något de snabbt delade på X.

Mams Tayson är optimistisk om Misfits boxning

Med tillslaget mot befordran meddelade Taylor att de samarbetar med ett nytt styrande organ framöver. “Misfits Boxing (är) glada över att samarbeta med ett nytt styrande organ, det kommer att gå bra”, sa Taylor enligt Glad punch. Det är värt att nämna att de senaste matcherna i Misfits Boxing såg många kontroverser.

Till exempel, KSI mot Tommy Fury-kampen – såg ett kontroversiellt resultat på grund av poängmisstag. För att inte tala om – sagan om Dillon Danis och Logan Paul. Och vem kan glömma Daniella Hemsleysom blixtrade hennes bröst efter att ha vunnit kampen mot Fröken. Danielka via enhälligt beslut den 16 juli? Så, Taylors uttalande fortsatte med att betona rättvisa, transparens och testning i deras framtida ansträngningar. “Rättvisa, transparens och testning kommer att vara en stor del av detta framöver. (A) nytt bedömningssystem kommer att vara på plats från och med Misfits 13/14, sa Taylor. Med Taylors kommentarer ur vägen, här är vad PBA sa om Misfits Boxing.

PBA markerar överträdelse efter överträdelse

I en tweet från den 12 januari tog det styrande organet för boxning till X och tillkännagav nyheten för allmänheten. De lyfte fram på varandra följande regelöverträdelser, som skadade sportens rykte och boxarnas övergripande säkerhet. Tweeten fortsatte med att antyda att disciplinära utfrågningar för detsamma kommer att börja snart för alla sådana licensinnehavare.

“Misfits Boxing: På grund av de tydliga överträdelserna av PBA:s regler och förordningar, vilket gör att boxningen kommer i vanrykte och i boxarsäkerhetens intresse, har Misfits Boxing Promoters licenser dragits in och disciplinära utfrågningar kommer att följa för sådana licensinnehavare”, skrev PBA i tweeten. Misfits skulle vara värd för ett evenemang i Leeds den 20 januari med TikTok-stjärnan Ed Matthews, men med det nya beslutet är evenemangets framtid fortfarande osäker.

Med uppdateringen av licensavstängning som överraskar alla, verkar Mams Taylor övertygad om en ljus framtid för kampanjen. Men eftersom nya uppdateringar sipprar ut om situationen finns det osäkerhet om deras framtid kommer att realiseras. Tror du att Misfits Boxing hade detta på gång?

RELATED ARTICLES

Mest populär