Wednesday, February 28, 2024
HemAlex CerqueiraSage Kimzeys fru tar upp ett osannolikt klagomål efter utsåld lördagskväll på...

Sage Kimzeys fru tar upp ett osannolikt klagomål efter utsåld lördagskväll på Unleash the Beast Event i Chicago

Fredagen den 12 januari och lördagen den 13 januari bevittnade tjurridningsvärlden en spännande uppgörelse på Allstate Arena i Rosemont, Illinois, som markerade det sjunde evenemanget under säsongen Unleash the Beast. Ikoner som Cassio Dias, Sage Kimzey, Alex Cerqueira och många andra gick head-to-head i strid med de formidabla bestarna för en kraftfull uppgörelse.

Amerikas favoritvideo idag

Medan kvällen slutade i ett spektakulärt för världsettan Cassio Dias, testade tyvärr den legendariske vismannen Kimzey. Trots förlusten väntade hans största cheerleaders ivrigt på hans återkomst med öppna armar, men istället uttryckte hans fru, Alexis Bloomer, besvikelse och tog upp ett oväntat klagomål.

Alexis Bloomer, fru till Sage Kimzey, uttrycker sin oro

I en Instagram-berättelse tog Alexis Bloomer upp ett osannolikt klagomål dagar efter Sage Kimzeys framträdande vid Unleash the Beast-evenemanget i Chicago. Alexis delade en fantastisk selfie med felfri smink och bar ett förbryllat uttryck och bildtexten löd: “Undrar varför Chicago inte kommer att ge mig tillbaka min man. Det här vädret är galet.”

Klagomålet verkade hålla Mrs. Kimzey orolig, eftersom det i vissa delar av Chicago har rapporterats vindfrossa vid temperaturer som sjunker till 40 minusgrader, med nästan 300 inställda flygningar, enligt NBC Chicago. När Alexis Bloomer och fans väntar på att Sage Kimzey ska komma hem snart och säkert och återförenas med sin familj, låt oss reflektera över den otroliga slutsålda lördagskvällen på PBR.

Eventet Unleash the Beast på Tractor Supply Co. PBR Chicago

Fredagen den 12 januari och lördagen den 13 januari, vid Unleash the Beast-evenemanget på Tractor Supply Co. PBR Chicago, besegrade Cassio Dias, som var rankad nummer 2 i PBR, nr 1 Austin Richardson i en blixtrande spektakulär. Han tog tillbaka förstaplatsen på rankingen och vann sin tredje seger den här säsongen. Han dominerade evenemanget med imponerande poäng på 87, 86,75 och 89 poäng i de tre omgångarna, och säkrade en total poäng på 262,75 och tjänade 136 evenemangspoäng och en jättestor prispåse på nästan $49 000. Eduardo Aparecido från Brasilien kom på andra plats i tävlingen och fick 85,5, 85,25 och 85,5 poäng i de tre omgångarna, för en total poäng på 256,25. Han fick 92,5 eventpoäng.

“Utan en försiktighet”: Sage Kimzeys fru öppnar upp om sanna känslor på Rodeo Icons karriär

RELATED ARTICLES

Mest populär