Wednesday, February 28, 2024
HemOlympicsSage Kellerman skriver om historien för Michigan State efter Perfect 10 på...

Sage Kellerman skriver om historien för Michigan State efter Perfect 10 på NCAA Gymnastics

NCAA-gymnastiken började med en tävlingsanteckning för det 11-numrerade laget, Michigan State Gymnastics. Eftersom schemat gick ut för dem, kommer de att möta giganter under den andra av fyra säsonger. Men för det tog spartanerna största hänsyn till de kommande utmaningarna och återställde varje rutin från förra säsongen. Listan innehåller stora namn och chanser till de höjderna.

Amerikas favoritvideo idag

På fredagen, i sitt första försök, startade spartanerna med Skyla Schulte, Baleigh Garcia och ständigt flygande Sage Kellerman i NCAA-gymnastiken. Det tog bara några minuter för Sage Kellerman att tillkännage sin återkomst på mattan och stängerna och för att förbättra hennes förra årets prestation.

All-around sophomore väskor back-to-back glory

Den 50:e säsongen i NCAA-gymnastiken slutade på en stökig ton för Michigan State University när deras slutresultat avdunstade Kentucky på nionde plats. Super 16-striden gav Spartans en tredje plats där Sage Kellerman delade mest rampljuset. I säsongsinledningen fick den andra gymnasten en perfekt 10:a på volten. MSU gymnastiks raconteur X-handtag firades med ett inlägg där det stod ”10.000!!!! Den första perfekta 10:an av NCAA-säsongen på valv går till Sage Kellerman!” Till och med vid det prisade tillfället tog USA Gymnastics också ett baksäte för att bevittna äran eftersom det var den första perfekta 10:an på valvet. Men i spartanernas länge omhuldade NCAA-gymnastikbok var det den femte perfekta poängen.

Ändå verkade den 5’2” konstnärliga gymnasten replikera hennes framgångar från föregående säsong. År 2023 tog Sage Kellerman titeln Big Ten voltmästerskap med 9 900 volt på sin debut för programmet. Även på bommarna var hennes försök 9,825 i Big Ten-mästerskapet. Med det upprepade Kellerman sina 9+ valv nästan mot alla program i NCAA gymnastik förra året. Men den här gången passade hon bra ihop med sina teammedlemmar.

Delanie och andra tar upp stafettpinnen för ihopkoppling

Den gynnsamma natten den 5 december såg MSU alla sina unga konstnärliga gymnaster dingla i härliga färger i prestation. När Kellerman slog i marken med en perfekt 10:a, senior-allrounden, var Delanie Harkness inte blyg. Hennes poäng stod på 9.950 på staplarna. Hon slutade bara något över Kellermans allroundprestation då den senare skissade på 9.750 i takt.

Med NCAA-gymnastiksäsongen runt hörnet slår LSU-gymnaster upp med Stellar Event

Det tog fram ytterligare en andraårskurs, Nikki Smiths bästa prestation för natten. Hon gick med i ligan med 9,925 poäng, medan Gabi Stephen drog ut 9,875. NCAA:s gymnastikkväll slutade i något som MSU önskade helhjärtat. Nu åker de till Utah för att möta BYU den 13 januari.

RELATED ARTICLES

Mest populär