Saturday, January 28, 2023
HemWrestling"Såg inte ut som han är nu" - Joe Rogan stirrar på...

“Såg inte ut som han är nu” – Joe Rogan stirrar på den starka kontrasten mellan Dwayne Johnsons WWE Physique & His State Now

Dwayne Johnson är en man med många talanger. Bortsett från att vara en skådespelare och affärsman på toppnivå, brukade Johnson också vara proffsbrottare och fotbollsspelare. The Rock, aka Dwayne Johnson, har också en extremt välbyggd kroppsbyggnad. Det var dock hans misslyckade fotbollskarriär som gav upphov till hans karriär som skådespelare och proffsbrottare.

The Rock var ett av de mest kända ansiktena i WWE, och han gjorde sig själv till toppstjärnan. Han skulle dock senare lämna WWE för att gå med i Hollywood. Men även där fick han kämpa, och med mycket hängivenhet; han steg till toppen.

Efter den senaste Liver King-kontroversen har flera kändisar fallit under radarn, inklusive Dwayne Johnson. The Rock hade en massiv förvandling i fysik och ser för närvarande helt annorlunda ut än vad han brukade se ut under sin premiärperiod i WWE.

När han talade på Joe Rogans podcast blev Rogan chockad över skillnaden i hur Johnson för närvarande ser ut jämfört med hans tidiga dagar. Han sa, “Jag menar att han var väldigt atletisk, jag menar fantastisk genetik. Stor, stark kille. Men det var inte något som han ser ut nu. Massan, strimmorna och vaskulariteten.”

Rogan fortsatte att prata om skillnaden och fortsatte att komplimentera Johnsons äldre och påstådda naturliga kroppsbyggnad.

Angående uppdateringar har kommit om Dwayne Johnsons Fast & Furious spin-off, “Hobbs & Shaw”

Dwayne Johnson var en integrerad del av Fast & Furious-serien. Men han lämnade det efter en viss tvist med Vin Diesel. Även om filmens producent nyligen har kommit fram med några oroande nyheter. På frågan gav Kelly McCormick, producenten, några nedslående nyheter.

I en intervju med ComicBook avslöjade McCormick varför uppföljaren inte hände. Hon avslöjade att det fanns många frön planterade, som Ryan Reynolds och Kevin Harts ankomst i filmen. Ingen av dem bekräftades dock.

Hon sa vidare, “Jag vet inte, jag menar att Dwayne är en riktigt upptagen kille och du vet, han skulle vara den som motiverar allt detta. Så du vet, vi är redo om han vill och tills dess dominerar han så all makt till honom.” Med sådana nyheter skulle fansen vara oroliga över Johnsons återkomst till franchisen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär