Friday, December 8, 2023
HemDevon WylieSad News träffar Raiders Nation när den ikoniske WR Devon Wylie går...

Sad News träffar Raiders Nation när den ikoniske WR Devon Wylie går bort vid 35, och lämnar ett tomrum i hjärtat av silver och svart

Dödsorsaken för den tidigare mottagaren Devon Wylie i Fresno State, som gick bort vid 35 års ålder, har inte offentliggjorts. Wylie, född i Sacramento, var en viktig bidragsgivare i specialteam för Bulldogs, och uppnådde särskilt 29 puntavkastningar för 446 yards och två touchdowns under sitt sista år. Han spelade i NFL, främst med Kansas City Chiefs, och hade en kort period i Canadian Football League 2016 innan han drog sig tillbaka från fotbollen. På tröskeln till hans bortgång skickade hans familj ut en hjärtvärmande lapp till hans minne.

Wylies familj meddelar hans död

På måndagen publicerade en medlem av den breda mottagarens familj ett inlägg på sociala medier för att meddela hans bortgång. “Vi ville göra det här inlägget så att människor som kände och älskade Devon kunde få reda på hans bortgång eftersom vi inte har kapacitet att nå ut till alla i denna svåra tid”, stod det i inlägget innan de fortsatte med att måla upp en vacker bild av hans glada själ och kärleksfulla själ. Wylie var en skicklig spelare på fotbollsplanen men missade aldrig den humana touchen i sin personlighet utanför planen som främst präglades av att “få folk att skratta” och underhålla alla med “hans fotbollskunskaper, gitarrjam, fåniga skämt och röster, back-flip-trick, roliga skämt med Star Wars besatthet, Halo-kvällar och för att inte tala om hans vackra leende.”

Tråkiga nyheter: Den före detta NFL WR Devon Wylie gick bort vid 35 års ålder.

Wylie valdes i fjärde omgången av #Chiefs 2012 och tillbringade också tid på #Cardinals, #Steelers, #Titans, #Seahawks, #49ers, #Rams, #Raiders och #Falcons i NFL.

Han spelade också på Toronto Argonauts.

Må han… pic.twitter.com/y83e4rWFKd

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) 15 november 2023

Fresno State sörjde sin älskade idrottares bortgång genom att skriva på plattform X, tidigare Twitter. “Forever a Bulldog”, löd inlägget, “Våra tankar är hos familjen Wylie under denna svåra tid.” Många andra NFL-spelare anslöt sig till Fresno State specialteams koordinator John Baxter och satte upp sitt perspektiv på den “tragiska förlusten”-plattformen X. “Vilken bra Bulldog, bror, son och lagkamrat. Vi älskar dig Devon Wylie!” skrev tränaren. Wylie var en stor individ populär bland vänner och lagkamrater, men var också en obefläckad idrottare på fotbollsplanen.

Wylies bidrag till NFL

Wylie utmärkte sig som både mottagare och speciallagsspelare i Fresno State, och samlade 98 mottagningar för 1 327 yards och åtta touchdowns. Hans seniorsäsong visade upp hans mångsidighet, inklusive två punt-retur-touchdowns, vilket ledde till ett tredjelags All-American-val innan han gick över till de professionella leden. Utvald i den fjärde omgången av 2012 NFL Draft av Kansas City Chiefs, visade Devon Wylie upp imponerande snabbhet och färdfärdigheter. Medan han tog sex pass på sex matcher för Chiefs, släpptes han innan säsongen 2013 började.

Läs mer: “Se That Pan Flip”: 46-åriga fittest Tom Brady växlar från sin hälsosammaste avokadoglassdiet till att tillverka den ultimata grillade osten

Efter att ha släppts av Chiefs 2013, flyttade Wylie mellan träningslager i olika lag och spelade kort för Titans, och gjorde två framträdanden. Mellan 2013 och 2015 stannade han kvar i träningslager av lag som Seattle Seahawks, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Oakland Raiders och Atlanta Falcons, men han spelade inte i någon annan NFL-match. Wylie avslutade sin fotbollskarriär med Toronto Argonauts i Canadian Football League under säsongerna 2016 och 2017. Devon Wylie lämnar tillbaka ett arv av fantastiskt sportmannaskap och otroliga färdigheter, och kommer alltid att bli ihågkommen av vänner, familjemedlemmar och hela NFL-världen.

Inlägget Sad News Hits Raiders Nation som ikoniska WR Devon Wylie går bort vid 35, lämnar ett tomrum i hjärtat av silver och svart dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär