Saturday, December 9, 2023
HemOlympics"Så stolt över dig": Dallas Mavericks VD gör Sha'Carri Richardson känslosam; ...

“Så stolt över dig”: Dallas Mavericks VD gör Sha’Carri Richardson känslosam; Pens A Special Message For America’s Track Star

Sha’Carri Richardson hade ett fantastiskt comeback-år 2023, vilket gjorde varje amerikan stolt. 23-åringen spurtade som en blixt på banorna när hon vann lopp efter lopp och tog guldmedaljer. Medan USA redan har tackat henne på otaliga sätt, gick hennes hemstad Dallas nyligen med för ett speciellt tack. Faktum är att en av de största representanterna för Dallas tackade och gratulerade SCR.

Sha’Carri Richardson prydde nyligen American Airlines Center för att stödja Dallas Mavericks i deras match mot Los Angeles Clippers. Medan Richardson träffade spelarna i Dallas, visade ett inlägg på sociala medier att hon också träffade Mavs vd Cynthia Marshall. Inlägget visade att duon utbytte ett hälsosamt ögonblick när Marshall komplimenterade SCR både online och personligen.

Ord och kramar smälter Sha’Carri Richardson

Sha’Carri Richardson är en av USA:s största framgångar såväl som inlösenhistorier. Medan 23-åringen hade en mycket tuff start på sin internationella karriär, står hon nu på toppen av världen. SCR är känd för sin glada och smittande personlighet och hon träffade nyligen sin match när hon besökte Dallas Mavericks läger den 10 november.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dallas Mavericks (@dallasmavs)

NBA och Dallas Mavericks laddade upp ett gemensamt inlägg på Instagram där Dallas vd Cynthia Marshall träffade den amerikanska sprintstjärnan. Marshall sa till SCR, “Du vet inte hur stolta över dig vi är. Vi är så stolta över dig. Vi är stolta över dina prestationer och hur du hanterar din verksamhet.” Mavs VD följde dessa ord med en gigantisk björnkram.

Cynthia Marshall och Sha’Carri Richardson njöt mycket av varandras sällskap. Faktum är att Richardson också klickade på en bild med Marshall medan de båda höll SCR:s Budapest-guldmedalj. Marshall delade bilden på sin Instagram-berättelse och skrev ett speciellt meddelande till Richardson.

Hon skrev: “Det var ett nöje att träffa @carririchardson_ i går kväll. Hon är fantastisk. Jag hade en guldmedalj. Mycket större än de jag rörde vid som barn.” Dessa ord smälte Sha’Carri Richardson och gjorde den amerikanska sprintikonen känslosam. Faktum är att Sha’Carri Richardson lade om historien och skrev en anteckning tillbaka till Marshall.

Återgå de kärleksfulla känslorna

Sha’Carri Richardson lyfte fram Cynthia Marshalls inlägg på sin Instagram och publicerade det igen med en egen bildtext. Som reaktion på Mavs vd:s ord skrev SCR: “Tack för kärleken!” följt av en leende emoji omgiven av hjärtan. Duon delade också ett ögonblick där Marshall kallade Sha’Carri Richardson för “bästa av de bästa”, samtidigt som de kallade sitt team detsamma.

Intressant nog kom detta hjärtliga utbyte mellan de två kvinnorna på en stor vinnande natt för Dallas Mavericks. Luca Dončić gjorde en häpnadsväckande 44-poängskörning för att hjälpa hans lag att slå en stjärnspäckad laguppställning av LA Clippers. Dallas avslutade matchen med en poäng på 144-126 och lade till seger nummer sju till sina listor. Med OS i Paris precis runt hörnet, efter deras härliga möte, kommer SCR säkerligen att se fram emot att ge Cynthia Marshall ytterligare en anledning att vara stolt över henne.

SE BERÄTTELSE – Mest dekorerade olympiska idrottare som slog Usain Bolts rekord går ner i minnesfältet i hennes fantastiska karriär

RELATED ARTICLES

Mest populär