Saturday, January 28, 2023
HemMMA"Så som han skrattade om det som gjorde mig avskräckt" - Liver...

“Så som han skrattade om det som gjorde mig avskräckt” – Liver King vill att Joe Rogan ska ta ansvar för sina kommentarer på podcasten

Liver King slår tillbaka på kommentarerna från Joe Rogan angående hans konsumerande steroider. Liver King har skapat rubriker av alla fel anledningar nyligen. Det började med att han porträtterade en karaktär på sociala medier. Dessutom gjorde han det för att övertyga folk om att de kan uppnå hans gudaliknande figur genom att följa hans 9 hyresgäster. Men allt förändrades när det väl läckte ut att han tar steroider.

Genom en ny e-postläcka kom det fram att han inte bara tog steroider, utan så många att det kostade honom 10 000 dollar per månad. På grund av denna anledning fick han möta många motreaktioner.

Som ett resultat gjorde han en video om ursäkt på sin YouTube-kanal. Även om han har en enorm fanbas som följt honom sedan han började sin resa, blev den inte väl mottagen. Bortsett från fans, även tidigare UFC fighter Chael Sonnen kallade ursäkten “ouppriktig”.

Liver King svarar på att Joe Rogan pratar om honom på JRE

Joe Rogan har pratat om Liver King vid många tillfällen. Han är känd för att vara värd för podcaster med gäster från olika områden. Detta ger honom insikt i de mest trendiga ämnena samt saker som de flesta inte är medvetna om.

Dessutom, i ett nytt avsnitt med Derek från More Plates More Dates, pratade han om Liver King och hans steroidanvändning. Han kallar också Paul Saladino för den riktiga ‘leverkungen’. Brian Johnson svarar på detta i en ny YouTube-video med Anthony Pompliano.

Han sa, “Jag pratar om de 4 000 människor som idag tar livet av sig och de 80 000 människor om dagen som försöker. Och sättet som han skrattade om det gjorde mig förbannad, vet du. Det gjorde mig förbannad eftersom jag tror att du fick en så stor plattform att du fick ett ansvar och en skyldighet att ta itu med detta.”

Även om han uppskattar det faktum att Joe Rogan tror på kärnan i sina 9 hyresgäster, så uppskattade han inte det faktum att han var okänslig när det gäller självmord. Liver King anser att 55-åringen borde ha tagit en paus och tagit upp det på ett ansvarsfullt sätt.

Liver King skulle älska att ha ett samtal med Rogan personligen

Under podden nämnde han också hur mycket han uppskattar Rogans innehåll och det faktum att han skulle älska att träffa honom någon gång.

Han sa: “Jag skulle älska att ha ett samtal med honom, du vet igen. Jag tycker att det han har gjort är otroligt, och jag håller fortfarande högsta aktning för honom. Jag tror att han är en jätte, han har gjort något som ingen annan någonsin har gjort”

Dessutom sa han att Rogan i sin podcast pratar om levern hela tiden. Till och med fördelen med bastu och kallbad för att återhämta sig.

Kommer du att se om Liver King är med i “Joe Rogan Experience”?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär