Saturday, December 9, 2023
HemMMA"Så nedslående" - MMA World ledsen när före detta UFC-stjärna kysser duken...

“Så nedslående” – MMA World ledsen när före detta UFC-stjärna kysser duken efter att ha vridit tillbaka klockan

Kampsport kan vara en oförlåtlig plats för fighters. De kämpar som sätter sina kroppar på spel under hela sitt liv, sporterna hamnar i slutändan en vägtull på fighterns rykte. Likaså den tidigare UFC-fightern Marlon Moraes blev det senaste tillskottet på listan då han led en TKO-förlust på sin PFL-debut.

Noterbart är att “Magic” gjorde comeback från sin pensionering, eftersom han valde att bära MMA-handskarna en gång till efter att ha skrivit på med PFL. Fightern lämnade dock buren i ett nedslående tillstånd.

Hur reagerade fansen på förre UFC-fightern Marlon Moraes förlust?

Resultatet gjorde fansen ledsen då den brasilianska fightern förlorade kampen efter en stark start.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Junkie (@mmajunkie)

Ett fan sa: “För Guds kärlek snälla sluta låta Marlon slåss. Han KAN INTE absorbera skada längre. Det börjar bli tråkigt.”

Ett annat fan påpekade, “Han gjorde det SÅ bra också 😢”

En användare skrev tunghjärtat, “Det var så nedslående… en av de trevligaste killarna i sporten… han såg bra ut hela kampen.”

På samma sätt kommenterade några, “Marlons gör alltid bra. Han slutar bara med att förlora dåligt”

En kommentar löd: “Marlon är fortfarande en mycket bra fighter, han har bra färdigheter men hans haka kan inte fortsätta ta skada … den är redan hårt skadad”

Någon hävdade, “Han bokstavligen dominerade de två första omgångarna och vann den tredje😓”

En MMA-entusiast förklarade, “Han börjar alltid så bra och blir sedan bara klar. Riktigt tråkigt att se. Hoppas han är okej”

En annan kommentar höll, “jävla tuff att titta på efter att han vunnit båda omgångarna”

Till sist sa ett annat fan: “Wow, jag tycker så synd om den här mannen. Han är vansinnigt begåvad, fortsätter bara att slåss mot mördare, plus hans haka😥 Jag tycker faktiskt inte att han ska gå i pension, han är fortfarande en fighter i världsklass, nu borde Dominick Reyes gå i pension”

Hur gick kampen ut?

Moraes gick in i matchen på en 4-förlustrad av bagage. Noterbart kom alla hans tidigare förluster via TKO.

Tävlar mot Sheymon Moraes på PFL 10 började han starkt och vann de två första omgångarna. Efter en dominerande uppvisning i de två första omgångarna, startade fightern också den sista omgången positivt.

Men eftersom hans motståndare valde takt kunde den tidigare UFC-titelutmanaren inte undvika landsmannens vänstra slag. Och detta säkrade honom sin femte TKO-förlust i rad.

Betecknande, den 34-årige fightern, efter sin TKO-förlust mot Låten Yadong, hade bestämt sig för att gå i pension från MMA. Mindre än 6 månaders fritid hade passerat när den amerikanska topplagets representant kallade dagen på sin pension för att tävla i PFL:s fjäderviktsturnering på 1 miljon dollar.

Läs mer: Trots ett vansinnigt affärsavtal på 600 miljoner dollar ödmjukar Tom Bradys uppgradering på 6 miljoner dollar Conor McGregors supercar of the Sea på 3 miljoner dollar

RELATED ARTICLES

Mest populär