Wednesday, December 6, 2023
HemSurfing"Så många människor som går igenom svåra, knäppa saker": Shark Attack Survivor...

“Så många människor som går igenom svåra, knäppa saker”: Shark Attack Survivor Bethany Hamilton pratade inspirerande miljoner precis innan Supersurfing-evenemanget

Surfing är en sport som kräver mycket kompetens då den har många risker. Att erövra havets vågor är inte lätt, men Bethany Hamilton har varit ett exempel för kommande generationer. Hon är en professionell amerikansk surfare som överlevde en hajattack 2003. Hon förlorade sin vänstra arm i hajattacken, men det räckte inte för att bryta hennes vilja. Trots förlusten har hon lyckats bli en av de mest inflytelserika surfarna i världen.

Strax före Vans Pipe Masters-evenemanget delar Bethany Hamilton med sig av sin historia om hur hon har påverkat många människor. Hon är också glad över att veta att många unga tjejer som gillar att surfa ser henne som en motiverande källa.

Bethany Hamiltons åsikter om evenemanget

Det mest kända surfeventet i världen är tillbaka den 8 december. I det två veckor långa eventet kommer även Bethany Hamilton att delta, eftersom hon har väntat på detta länge.

När jag får frågan hur jag kunde fortsätta med styrka och positivitet efter att jag tappade armen, går mitt svar upprepade gånger tillbaka till tacksamhet.

Jag kände mig tacksam över att jag levde! Det har varit så godhet och skönhet som har kommit från förlusten av min arm: https://t.co/hqAYLBrAyv pic.twitter.com/glvzmaiU4p

— Bethany Hamilton (@bethanyhamilton) 22 november 2022

“Åh fan, mitt mål för det här evenemanget är att vinna,” sa hon och fortsatte, “det är så många människor som går igenom så svåra knotiga saker i sitt liv och som om jag är som den där solstrålen eller hoppas att de kan övervinna det. .” Hon är glad att veta att många människor hämtar inspiration från henne. Hon vet också att många människor går igenom många saker, och det är normalt. Bethany vill bara att de ska övervinna alla problem de står inför i sina liv.

Hon tillade, “Jag uppskattar också verkligen att vara som en uppmuntran för dina tonårsflickor i synnerhet och så det är som en riktigt vacker gåva på samma gång.” Hon älskar det faktum att många tonårsflickor ser henne som en inspirerande modell. Trots allt hon har varit med om smälter resultaten hon fått helt enkelt hennes hjärta.

Till och med GETEN beundrar hennes färdigheter

Kelly Slater, som också är känd som surfingens “GOAT”, beundrade en gång Bethany Hamiltons färdigheter. Han blev förvånad över att se att hon kunde överträffa den genomsnittliga surfaren med bara en arm.

Enligt Slater är den atletiska egenskapen hon har unik och finns inte hos några andra surfare där ute. Även om hon inte kan ta tag i räcket, förvirrade det fortfarande GETEN. Det ser ut som att GETEN blev ett fan av henne på nolltid. Hon fortsätter sin resa på havets vågor och inspirerar fortfarande många människor.

Vad tycker du om Bethany Hamiltons unika inom surfsporten? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär