Friday, December 8, 2023
HemNews"Så jävla bra": Aaron Rodgers förnekar möjligheten till en golfframtid efter flera...

“Så jävla bra”: Aaron Rodgers förnekar möjligheten till en golfframtid efter flera skador

Den regerande MVP, Aaron Rodgers, skadade sig nyligen under matchen mot Eagles. Quarterbacken fick en revbensskada under matchen och togs av planen. Som vittne till nedgången i hans prestation den här säsongen anser vissa analytiker att Rodgers borde gå i pension nu. Mot bakgrund av detta berättade han om sina planer efter pensioneringen.

Rodgers dök nyligen upp i Pat McAfee-showen. Under showen pratade quarterbacken och McAfee om olika saker som Jordan Love och Rodgers konkurrenskraft. McAfee nämnde även Rodgers möjliga planer efter att han gått i pension.

Aaron Rodgers om potentiell golfframtid

Medan Aaron Rodgers är på höjden av sin karriär är han 38 år gammal. Det har viskats om pensionering för Green Bay Packers quarterback. Rodgers är dock ökänt konkurrenskraftig. Det är nästan naturligt för honom att välja en väg efter pensioneringen som ger honom samma konkurrens.

Medan han var på Pat McAfee-showen talade Rodgers om sina möjliga alternativ för framtiden. McAfee ifrågasatte quarterbacken om hur han ska uppfylla sitt behov av att tävla efter fotbollen. Eftersom Rodgers är känd för att vara en ivrig golfspelare, spekulerade McAfee om en möjlig golfkarriär. Quarterbacken sa, “det kommer inte att hända, brorsan, ni dessa golfare på en helt annan nivå att de är så jävla bra på varenda turné.” Quarterbacken var ödmjuk inför sin förmåga inom golfsporten och gav proffsen den berömda krediten. Rodgers pratade också om olika hobbyer han vill ägna sig åt efter pensioneringen.

Rodgers på efterpensionsplaner

På Pat McAfee-showen talade Rodgers också om sina planer efter att han gått i pension. Han nämnde att han har ett par olika hobbies som han inte har kunnat ge sig in på på grund av fotbollen.

Han talade också om den konkurrensfördel som han vill behålla. Han pratade om att ägna sig åt pick-up basket som han tycker om att spela. Med hänvisning till det och sa, “När det gäller tävlingsgrejer vet jag inte att gå ner i parken och spela lite pickup-basket och okej dunka på några människor, det låter ganska bra.” Rodgers har varit en av de mest effektfulla quarterbackarna som har spelat matchen. Med hans kända konkurrensfördel är det svårt att inte undra vad han kommer att ägna sig åt efter fotbollen. Men den första frågan som kommer att tänka på är, när kommer Aaron Rodgers att gå i pension?

RELATED ARTICLES

Mest populär