Friday, December 8, 2023
HemBoxing"Så här ser toppprestanda ut": Skye Nicolson får alla fans hypade med...

“Så här ser toppprestanda ut”: Skye Nicolson får alla fans hypade med “shredded” fysik inför nästa kamp på Chantelle Cameron vs. Katie Taylor II Undercard

Skye Nicolson, fylld av självförtroende, har siktet högt i boxningsvärlden. Bara månader in i sin professionella karriär siktar 27-åringen på en världstitelkamp. I en mycket efterlängtad händelse den 25 november är Skye Nicolson inställd på att försvara sin interimistiska WBC fjäderviktsvärldstitel mot Lucy Wildheart.

Matchen kommer att äga rum på underkortet av den obestridda superlättviktstitelrevansen mellan Chantelle Cameron och Katie Taylor i Dublin (26 nov i Australien). Nicolson, en skicklig southpaw, siktar på att behålla sitt obesegrade rekord. Dessutom hoppas hon befästa sin position som en formidabel utmanare till Amanda Serranos fjäderviktstitel. Nyligen lade hon upp en bild på sin Instagram där hon stoltserade med sin slitna kropp. Fansen har sedan dess översvämmat kommentarsfältet med komplimanger.

Fans beundrar Skye Nicolsons nya förbättrade fysik

Nicolson är redo att anta nästa utmaning. Med bara dagar kvar av matchen har hon delat en bild av hennes hårda arbete och engagemang som återspeglas i hennes byggnad. Fansen är exalterade.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Skye Nicolson (@skyebnic)

“När du ser ut i fantastisk form är du nästan så redo att ta över världen. Stolt”, förklarade ett fan som hajpade upp boxaren och berömde hennes vältränade utseende.

“Det här är den ideala kvinnokroppen. Du kanske inte gillar det, men så här ser toppprestanda ut”, sa ett annat fan, som betraktade boxarens fysik som högsta kvinnliga excellens.

“9-0 KO LOADING LFG,” anmärkte en annan fan och förutspådde ett orörligt rekord.

“Bra arbetshimmel. Fortsätt med arbetet så kommer du att belönas med världstiteln. Vi på Rachen International är med dig”, kommenterade en användare med en sida som helt och hållet stödjer Boxer för att ta världstiteln.

“Ser strimlad ut!” kommenterade ett annat fan, som underströk det hårda arbete som boxern lagt ner för sin träning och fysik.

Skye Nicolson resonerar med Mike Tyson

I ett avsnitt av sin podcast, Hotboxin, öppnade Iron Mike Tyson upp om att nå botten i livet. Enligt Tyson är det avgörande för personlig tillväxt att nå denna låga punkt. Det utmanar individer att höja sig över sina kamper och bli starkare. Han betonade att även om den första resan kanske inte var vacker, vänd mot

Tysons livshistoria, präglad av både enorm framgång och förödande motgångar, fungerar som ett bevis på hans motståndskraft och beslutsamhet att förlösa sig själv. Nicolson fann resonans i Tysons filosofi, och förstod betydelsen av att övervinna utmaningar. I en uppvisning av solidaritet delade hon Tysons inspirerande video som en Instagram-berättelse, och lyfte fram det universella temat att höja sig över

Vad tycker du om denna förvandling av Nicolson? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär