Monday, December 4, 2023
HemBasketball"Så här ser sann royalty ut": NBA World lämnade vördnad som framtida...

“Så här ser sann royalty ut”: NBA World lämnade vördnad som framtida kung av England: Prins William och Kate Middleton vittnar om Jayson Tatums monsternatt

Det är en sak för basketkungligheter att inta scenen. Det är en helt annan sak när verkliga kungligheter pryder scenen. Prinsen och prinsessan av Wales var på TD Garden. Deras överraskande framträdande häpnade NBA-världen när Boston Celtics tog sig an Miami Heat på onsdagskvällen.

Kungaparet anlände till USA för ett tre dagar långt besök. Deras officiella agendor inkluderade att tala vid Earthshot Prize-utmärkelserna på fredagen. Men de lyckades klämma sig in för att se en NBA-match. De togs emot av huvudägaren av Boston Celtics, Wycliffe Grousebeck. Andra framstående personligheter som också anslöt sig var Massachusetts tillträdande guvernör Maura Healey och Celtics-legenden Thomas Sanders.

Det rapporterades att den framtida kungen och drottningen av England var ivriga att träffa fansen. Dessutom uttryckte fansen sin spänning och förvåning på sociala medier. En användare skrev, “Så här ser riktiga kungligheter ut”.

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Så glada att de är här. Så här ser True Royalty ut. https://t.co/bUAvQC2ZRG

— Gina (@ggjane94) 1 december 2022

De ser glada ut att vara med på matchen

— Tulip (@Notfollowingthe) 1 december 2022

Tja, de är prinsen och prinsessan av Wales ☘ trots allt, med gamla keltiska walesiska rötter. 😏😊

— Melinda (@Melinda_paints) 1 december 2022

Princess of Wales ser strålande ut ♥️♥️♥️#EarthShotPrize #EarthShotPrizeBoston2022 #EarthShotPrize

— Nu (@Now_Kimmy) 1 december 2022

Det här är fantastiskt 😍😍 mitt favoritpar ❤️

— Kenya Lancaster (@KenyaLancaster) 1 december 2022

Prins William och Kate Middleton skulle också träffa myndigheter från Boston Celtics Shamrock Foundation som hjälpte lokala organisationer att betjäna behövande. De skulle också zon på neonatal och mödrars vård på Boston Medical Center också. Detta markerade deras första resa till USA sedan 2014.

Jayson Tatum släpper stor prestation som kungaparets rötter för Boston Celtics

Under ett tal i Bostons stadshus talade prins William om sin mormor, avlidna drottning Elizabeth II. Han beskrev henne som “en av livets optimister”. Han fortsatte, “Jag skulle vilja tacka folket i Massachusetts och särskilt i Boston för deras många hyllningar till den sena drottningen.”

De brittiska kungligheterna delade också ett BTS-foto av Celtics före matchen och rubricerade det: “Let’s go Celtics, let’s go!” Till slut bevittnade kungaparet en mästarklass från Jayson Tatum, som ledde sitt Boston Celtics-lag till en 134-121-vinst över Miami Heat. Tatum gjorde 49 poäng, 11 returer och 3 assist på 39 minuter på planen. Celtics ligger i toppen av Eastern Conference-tabellen med ett rekord på 18-4 hittills denna säsong.

Låt oss gå Celtics, låt oss gå! pic.twitter.com/v9BF2H1V2A

— Prinsen och prinsessan av Wales (@KensingtonRoyal) 1 december 2022

Vad tyckte du om kungaparets besök i Trädgården? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär