Tuesday, February 27, 2024
HemTennis"Så giftigt med Elon Musk" - Martina Navratilova öppnar upp för den...

“Så giftigt med Elon Musk” – Martina Navratilova öppnar upp för den hårda verkligheten “Inget filter” som leder till dagliga strider med hat

Förutom sina utmärkelser på banan är den amerikanska tennislegenden, Martina Navratilova också känd för sina “no-filter”-spel på en mängd olika ämnen. Från sport till politik talade det tidigare tennis-essan offentligt om olika ämnen, på grund av vilka hon ofta har varit föremål för motreaktioner. Men den 18-faldiga singelmästaren i Grand Slam har nu gått ut med ett stort uttalande om att ha ett trubbigt uppträdande.

Amerikas favoritvideo idag

Som en del av LGBQT-gemenskapen har Hall of Famer varit en förespråkare för lesbiska och homosexuella rättigheter, vilket också är uppenbart i hennes inlägg på sociala medier. Medan hon pratade om sin aktivism i olika frågor, öppnade tennisveteranen upp om en hård verklighet när “inget filter” övergick till vardagliga strider med hat.

Martina Navratilova pratade om sitt “utan filter”-uppförande

I det senaste avsnittet av “På med Kara Swisher”-podcasten berättade det före detta tennisäset om hennes flytt från sitt hemland, Tjeckien, till Amerika, eftersom hon ville fly det kommunistiska styret som fanns där då. Hon sa: ”Jag lämnade mitt land för att jag inte kunde säga vad jag tycker. Det var en av anledningarna till att jag ville vara fri att säga vad jag vill.”

Även om hon flydde till Amerika, hävdade den amerikanska tennisveteranen att hon fick kritik för att vara frispråkig. Martina Navratilova öppnade dock upp om hur Twitter gav henne en möjlighet att tala öppet om sina åsikter och åsikter, eftersom det inte var fallet med hennes intervjuer. Hon sa, “Och sedan klippte de bort hälften av det jag säger, det här är en chans att inte ha något filter och ingen censur.”

Medan han pratade om aktivism på X, sa den 18-faldiga singelmästaren i Grand Slam: “Och då insåg jag att detta är ett bra sätt att läsa nyheterna och kommentera.” Även om hon stämplade Twitter som en bra plattform för att öppet öppna upp om sina åsikter, avslöjade den före detta tennisspelaren att hon tar ett steg tillbaka eftersom saker och ting nu har förändrats på den sociala medieplattformen.

Den amerikanska tennislegenden berättar om sin aktivism på Twitter

Under det ärliga samtalet avslöjade den 18-faldiga singelmästaren i Grand Slam hur hon också kommenterade politiska frågor på Twitter. Men Hall of Famer tillade, “Och nu ska jag ta ett steg tillbaka.”

Tennisskönhet Paula Badosas djärva och modiga foto väcker fräsande reaktioner från pojkvän, Coco Gauff och Aryna Sabalenka

På tal om orsaken bakom hennes beslut öppnade den amerikanska tennislegendaren upp om hur saker och ting har förändrats på den sociala medieplattformen sedan Elon Musks övertagande. Hon sa, “Och nu har det bara blivit så giftigt med Elon Musk, vilket tillåter alla där att jag tar ett steg tillbaka, och jag går tillbaka till att bara posta saker.”

Vad tycker du om den amerikanska tennislegendarens avslöjanden om hennes “no filter”-uppförande? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär