Monday, December 4, 2023
HemBodybuilding"Så fruktansvärda nyheter": Arnold Schwarzeneggers son och Jay Cutler går med i...

“Så fruktansvärda nyheter”: Arnold Schwarzeneggers son och Jay Cutler går med i Bodybuilding World i sorg över förlusten av en ikon vid 37

Fitnessvärlden sörjer den sorgliga bortgången av kändisfittränaren Eric Fleishman. Efter att ha arbetat med professionella idrottare och kändisar som Rachel Crow, Kirstie Alley, Ethan Suplee, Michaelle Brach och andra under åren, hade Eric fått ett namn. Han var också en frekvent bidragsgivare till fitnesstidningar som Muscle & Fitness. Han var där som en del av advisory board.

Han fungerade också som global talesperson och expert för Golds gym. Med sin alltför tidiga bortgång har han således lämnat en rad människor som sörjer. En av de mest populära och framgångsrika tränarna i dagens datum, Eric var en sann inspiration. Till minne av hans liv, går Jay Cutler och andra med och uttrycker sin sorg.

Vänner minns Eric

Den 24 november vaknade fitnessbranschen till den sorgliga nyheten om att Eric gick bort. När nyheten bekräftades på den sociala medieplattformen och detaljer delades, släppte vänner och kollegor från broderskapet sina reaktioner. Fansen blev chockade och krossade, och kommentarsfältet svämmade över av hjärtvärmande meddelanden.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ᴇʀɪᴄ ᴛʜᴇ ᴛʀᴀɪɴᴇʀ (@ericthetrainer)

Chockad av nyheten skrev Jay Cutler, “sådana fruktansvärda nyheter. Han gav så mycket positivitet till alla.” Sju gånger tog Mr. Olympia-mästaren Phil Heath också till kommentarsfältet för att uttrycka sitt hjärta. Kom ihåg sin kära vän, bodybuilding-mästaren, och sa: “Jag vill inte tro på det här alls. Jag kommer att sakna våra samtal, Eric.”

Arnold Schwarzeneggers son Patrick Schwarzenegger förlängde också sina böner när han skrev: “Så sorgligt. Rippa Erik. Kommer sakna dig 🙌❤️.” Har arbetat i branschen i mer än 30 år nu. Han har hjälpt många att förändra sina kroppar och sinnen. Nyheten om hans bortgång bekräftades av hans fru Alysia. Även om orsaken bakom hans död förblir okänd, är fans och vänner uppenbart hjärtbrutna och chockade.

Ser tillbaka på arvet efter Eric Fleishman

När Eric var ung blev han mobbad av sina vänner för att han var smal. Hans far tog så småningom samtalet och introducerade honom till kampsportens värld. Det var hans första exponering för fitnessvärlden. Sporten väckte så småningom Erics intresse för en hälsosam livsstil.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ᴇʀɪᴄ ᴛʜᴇ ᴛʀᴀɪɴᴇʀ (@ericthetrainer)

När han började sitt andra år på college började han träna. Efter träning på Gold’s Gym insåg han snart fitnessbranschens potential. Så småningom flyttade han till New York och började arbeta som personlig tränare. Med tiden växte hans popularitet och han fick titeln “Eric The Trainer”. Eric lämnade kan ha lämnat till sin himmelska boning, men som James Maslow påpekar, hans “positivitet, ljus och vänlighet kommer aldrig att glömmas bort utan kommer att saknas mycket och djupt.”

RELATED ARTICLES

Mest populär