Thursday, November 30, 2023
HemeSports"Så ehhh ingen aimbot i min lobby?" - Xbox Community har...

“Så ehhh ingen aimbot i min lobby?” – Xbox Community har chockerande reaktioner på tillägg av valorant i Game Pass

Att underhålla ett gratis-att-spela liveservicespel är ett knep som väldigt få utvecklare kan lista ut. Och det verkar som att Riots år som arbetat med League of Legends har gett resultat. Och kanske är det därför som Valorant-spelare mest är nöjda med sina beslut.

Nyligen fanns det läckor som tydde på att Valorant skulle komma till konsoler mycket snart. Spelarna var både besvikna och exalterade. PC-spelare som spelat Valorant i flera år var ganska besvikna. De bad Riot-spel att inte sätta målhjälp i konsolversionen. Men några spelare som letade efter en chans att komma in i det här spelet var väldigt nöjda med dessa läckor.

Nu kommer nyheten om Valorant som dyker upp på Xbox Store, men den är inte tillgänglig att köpa. Vissa säger att detta inte är konsolversionen utan bara PC-versionen som dök upp i den butiken på grund av en kommande kampanj i december som erbjuder spelarna en massa förmåner genom Game Pass.

Game Pass-ägare som spelar Valorant kan få gratis tillgång till alla agenter och XP-boost. Medan andra gissar att detta kan vara den mycket omdiskuterade konsolversionen.

Valorants utseende på Xbox-butiken orsakade varierande svar från spelets fanbas

Valorant som kommer till konsoler skulle ge många nya spelare en möjlighet att prova det för första gången. Det finns alltid spelare som antingen bara spelar på PC eller bara på konsoler. Och varje utvecklare försöker tillgodose det segment som de först finner bäst lämpade för sitt spel. Och med tanke på Riots historia av att släppa spel specifikt på PC, var det vettigt att Valorant kom till PC före konsoler.

Men fansen hade blandade svar på detta utseende av spelet som gjordes på Xbox-butiken eftersom de nu var oroliga för den mest oundvikliga delen.

Valorant finns nu på Xbox Store. Detta är för Valorants Xbox Gamepass-erbjudande, som bör släppas i december eller under denna vintersäsong.

> Alla agenter upplåsta
> XP Boost

(Detta är inte konsolen VALORANT) | #VÄRDERA pic.twitter.com/1OiefaoMYw

— Mike | Valorant Leaks & News (@ValorLeaks) 30 november 2022

Så ehhh ingen aimbot i min lobby? @jackcashew @ValorLeaks pic.twitter.com/T8useQsEFk

— ちより✧︎ Chiyori Taktuu 🩸 (@chiyoritaktuu) 30 november 2022

Bror de strålande människorna i Xbox kommer att vara samma färdigheter som brons.

— t0pb0i (@t0pb0iG) 30 november 2022

Innebär det också att du skaffar framtida agenter omedelbart? Jag menar rip till de få skinn jag har men jag kommer definitivt att migrera till ett xbox-konto

— Deerstylex @GD💛 (@ghostylex) 30 november 2022

Jag är inte säker på att jag förstår värdet av att lägga till detta i Xbox Store?

Det visar på länken att det är spelbart via PC, varför känner de att det måste finnas på Xbox som en app för att bara öppna din riot-klient och spela spelet?

— (Sockz) (@Sockz_04) 30 november 2022

Ingen korsplattform SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

— Nonolife 🌸 (@Nonolife_TR) 30 november 2022

Valorant som nu kommer till konsoler skulle lägga till ett enormt nytt segment till spelets spelarbas. Men PC-spelare är oroliga för att om konsolspelare fick målhjälp kan det förstöra spelet för dem som spelar på PC. Spelare på konsoler får ofta målhjälp för att kompensera för den begränsade flexibiliteten hos analoga stickor i förstapersonsskjutspel.

Valorant är ett hjältebaserat first-person shooter multiplayer-spel. Spelare deltar i olika typer av 5v5-matcher och de får möjlighet att välja bland ett antal tillgängliga agenter. Huvudfokus i detta spel är förmågorna som kommer med varje agent. Varje agent kommer med sin egen uppsättning förmågor.

SE DETTA NU- Valorant Agents Overfarna spelare bör undvika

Den här nya Valorant-sidan i Xbox Store kan betyda vad som helst. Men för att veta exakt vad det faktiskt betyder måste vi vänta lite. Vad är dina tankar om nyheterna? Dela dem i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär