Thursday, November 30, 2023
HemSoccerRyan Reynolds firar Paul Mullins födelsedag när Wrexham-stjärnan tar upp 2023 års...

Ryan Reynolds firar Paul Mullins födelsedag när Wrexham-stjärnan tar upp 2023 års utmärkelselista för årets GQ-män

Idag är ett mycket speciellt tillfälle för både Wrexham AFC-fansen och alla i klubben. Den 7 november fyller stjärnspelaren Paul Mullins födelsedag. Eftersom gratulationer och firande är i sin ordning, firas även den engelske fotbollsstjärnans födelsedag i hög stämning av ingen mindre än klubbens ägare, Ryan Reynolds.

Medan Mullin fortsätter att hjälpa Red Dragons på den inhemska fronten, lyckades anfallaren nyligen vinna en speciell prestation utanför planen när han tog sig till 2023 års utmärkelselista för GQ Men of the Year.

Ryan Reynolds firar Wrexham-stjärnan Paul Mullins födelsedag

Grattis på födelsedagen, Paul Mullin! Den walesiske anfallaren fyller äntligen 29 år idag. Wrexham-fans runt om i världen är upptagna med att önska sin favoritspelare. Medan han fortsätter att få hjärtvärmande önskningar från sina ivriga fans, kom en speciell önskan fram från en speciell person. Mullins klubbägare, Ryan Reynolds, firar också sina spelares minnesvärda dag.

Deadpool-stjärnan gick till sin sociala medieplattform, X, och postade en bild tillsammans med Mullin. Bortsett från detta skrev han två “kake-emojis” också. Han önskade också 29-åringen på Instagram genom att lägga upp samma bild på sin berättelse och skriva, “Grattis på födelsedagen @paulmullin.” Det är faktiskt en ganska omtänksam gest från den kanadensiska superstjärnan.

Dessutom önskade Wrexhams verkställande direktör, Humphrey Ker, Mullin en grattis på födelsedagen. Den brittiske skådespelaren lade också upp en bild tillsammans med Mullin på sin Instagram-berättelse, vilket verkar vara dagen då de vann National League. Bortsett från detta skrev han ett meddelande och sa: “Grattis på födelsedagen, söta kinder.” Återigen, ännu en hjärtevärmande önskan till Mullin. Visst, det måste ha väckt ett leende på Mullins läppar.

Födelsedagsönskningar är dock inte den enda anledningen till hans lycka, eftersom målmaskinen fick hans namn till 2023 års GQ Men of the Year.

Paul Mullin kommer in i 2023 års GQ Men of the Year Honorees

Varje november hyllar tidningen GQ hyllningarna i tv- och filmstjärnornas världar, sporthjältar, musiker, modeikoner och många andra som har satt sina spår under det senaste året och definierat kulturlandskapet för det året. Likaså för detta år har Paul Mullin lyckats ta sig ur 2023 års GQ Men of the Year Honorees.

Wrexham-stjärnan har nominerats för sina outplånliga ansträngningar att stödja en Wrexham-baserad autismorganisation. Orsaken ligger Mullin ganska varmt om hjärtat, eftersom han aktivt stödjer autismmedvetenhet som drivs av sin son Albis diagnos. Därför lät GQ magazine inte hans ansträngningar glida och kommer att hedra honom. Noterbart är att den 26:e upplagan av GQ Men of the Year-galan är planerad till den 15 november, utspelad på en överdådig plats i hjärtat av London. Hur det än må vara så är det verkligen en stor bedrift för Mullin.

RELATED ARTICLES

Mest populär