Thursday, November 30, 2023
HemBoxingRyan Garcias bror Sean Garcia läggs till Oscar Duarte Fight Card

Ryan Garcias bror Sean Garcia läggs till Oscar Duarte Fight Card

Den dynamiska boxningstalangen och syskonen till den berömda Ryan Garcia, Sean Garciaär planerad att dyka upp i underkortsmatcherna i det efterlängtade huvudevenemanget Ryan Garcia vs. Oscar Duarte den 2 december. Spänningen kring detta evenemang ökar påtagligt, eftersom fansen ivrigt ser fram emot att se Seans skicklighet i ringen.

Ryan Garcias mamma och Golden Boy Promotions tog till sociala medier för att förmedla denna nyhet. Sean Garcia, som kommer från en familj som är djupt förankrad i sportens värld, har karvat sin väg. Vi hoppas få se honom fånga hjärtan och fängsla publiken, precis som sin bror.

Sean Garcia ansluter till laguppställningen

När nedräkningen till den 2 december börjar ser entusiaster av den söta vetenskapen ivrigt fram emot Seans inträde i ringen i Houston. Han kommer att visa upp kulmen på år av engagemang och hårt arbete. Surret kring den här matchen har nått en feberhöjd. Därefter vimlar sociala medieplattformar av diskussioner om den kommande matchen. Dessutom anslöt sig andra unga boxare till det preliminära undercardet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Lisa M Garcia – Kingryma (@kingry_ma)

Äpplet faller inte långt från trädet, eftersom han följer i fotspåren av sin duktiga bror, Ryan Gracia. Den stolta Garcia-matriarken, som delar sin spänning på sociala medier, beskriver Sean som inte bara en boxare utan en sann artist i ringen. Det är dock ännu inte avslöjat vem Garcias motståndare blir.

Dessutom släppte Golden Boy Promotions nyligen line-upen, med spännande namn som dyker upp i underkortet.

Golden Boy låser in kortuppställningen den 2 december

Golden Boy Promotions deklarerade officiellt förvärvet av den obesegrade 140-pundsutmanaren Arnold Barboza Jr. (28-0, 10 KOs) på tisdagen. Tillkännagivandet kommer före Barboza Jr.s inkludering i DAZN-sändningen för Garcia-Oscar Duarte-kortet. Detta markerar en betydande utveckling i juniorwelterviktsdivisionen.

I ett pressmeddelande från Golden Boy uttryckte Barboza Jr. sin iver efter betydande utmaningar. ”Jag är förberedd för de stora slagsmålen, redo för de stora evenemangen och ivrig att tävla i LA, min hemstad. Jag tror att Golden Boy och Oscar kommer att få det här att hända för mig, och de har verkligen tagit steget och försett mig med det jag sökte.” Som sagt av The Ring.

Golden Boys Youtube-sida kommer att innehålla förberedelserna för matchen. Speciellt inleds den med en superbantamviktsmatch i fyra rundor mellan Waianae, Hawaiis Asa ‘Ace’ Stevens och Dominque Griffin från Irving, Texas. Den tidigare mexikanska olympiern och bantamviktsprospekten Gael ‘El Terror’ Cabrera från Mexiko, gör en återkomst i en fyrarundor mot Alejandro Dominguez från Las Vegas. Den obesegrade Sean Garcia öppnar sedan slagsmålskvällen för sin bror Ryan Garcia, och deltar i en fyrarundor mot en motståndare som ska tillkännages.

I hjärtat av Houston kommer Sean Garcia att kliva in i ringen med tyngden av förväntningar på sina axlar. Stödet från en legion av fans kommer att heja på honom. Energin som omger denna match är elektrisk. Människor och entusiaster förutspår en prestation som kommer att lämna en outplånlig prägel på sporten.

RELATED ARTICLES

Mest populär