Sunday, December 10, 2023
HemBoxingRyan Garcia klappar tillbaka på Shakur Stevenson med hård verklighetskontroll mitt i...

Ryan Garcia klappar tillbaka på Shakur Stevenson med hård verklighetskontroll mitt i pågående nötkött

Ryan Garcia har nivån upp i sin pågående nötkött med Shakur Stevenson. Det verkar ha börjat direkt efter att Stevenson besegrade Edwin Delos Santos den 16 november för att vinna det lediga WBC lättviktsbältet. Det var en otrevlig natt för Stevenson då han fick enorma skräll för att han inte landade tillräckligt med slag mot sin motståndare. I ett svidande svar på “Sugars” attack mot hans Gervonta Davis slåss, bad Garcia den senare att “tysta” munnen. Varför sådan fientlighet mot Shakur?

Nyligen gav Garcia en intervju där han gick igenom lättviktsmästaren för sin dåliga prestation och kallade Stevenson till och med “arrogant”. Stevenson, inte en som tar saker liggandes, slog omedelbart tillbaka mot Garcia som började Twitter-kriget. Garcia å sin sida bestämde sig för att inte förbli passiv och svarade.

“Vi slog rekord…”, försvarar Ryan Garcia sig som vedergällning

Ryan Garcias förlust mot Gervonta Davis är fortfarande en öm plats för fightern. Och “Sugar” visste precis vad han gjorde när han grävde i slagsmål. I en av kommentarerna i detta pågående fiasko åberopade Sugar den förödande förlusten ‘KingRy’ lidit i händerna på ‘Tank’. Han skrev: “Mina dåliga nätter jag vinner på dina dåliga nätter du lägger dig från ett kroppsskott och reser dig upp efter de 10 räkningarna.”

Som svar på Stevensons kommentarer hämnades Ry hårt. Han skrev, “Vi slog rekord och tjänade pengar som förändrade livet, du slog ett rekord av de minsta slag som någonsin landat i en tolv rundor och tjänade inte ens 10% av vad vi gjorde. Tysta din mun grabben.” Enligt populära rapporter gick Garcia hem 2,5 miljoner dollar rikare den natten trots sin förlust.

Rys svar kommer efter att Stevenson gick iväg på den förstnämnda för att han kallade honom “arrogant” och till och med påstå att ESPN var partisk för Stevenson. I ett samtal med Fight Hub TVFightern förklarade att när Sugar misslyckades med att ta bra stötar på El Santos i deras senaste kamp, ​​var ESPN vänlig nog att släppa honom från kroken.

Garcia anmärkte: “Om Shakur inte slår en massa slag, så kontrollerar han kampen. Om någon annan inte slår en massa slag är det ‘oh man, han är motvillig, åh han är tveksam’.” Medan han höll en lugn tystnad vid Rys ESPN-kommentarer, försvarade Stevenson anklagelsen om arrogans.

Deras onlinekrig är långt ifrån över. Medan Shakur inte har svarat på “tyst din mun”-kommentarer som Ry skickade i väg, har den senare främjat hans attack. Han delade med sig av ett utdrag från Shakurs Los Santos-kamp, ​​där den förra inte presterade bra.

Ry delar “Shakur Anthem”

Medan videon belyste hans brister markant tog bakgrundslåten attacken till nästa nivå. Det var en trolllåt på Shakur som sa: “Han är en löpare, han är en spårstjärna. Han kommer att fly om han slår hårt. Han kan inte ta smärtan, han kan bara prata…” När Ry delade videon på sitt X skrev han: “Man denna smäller.”

I kölvattnet av denna utveckling, ess promotor Oscar de la hoya uppmanade till och med indirekt den 26-årige fightern att slåss mot “KingRy.” Det skulle vara intressant att se om deras onlinerivalitet leder till en kamp i ringen. Om det händer blir De La Hoyas fråga ännu mer relevant. Vem skulle vara den drivande kraften i att sälja kampen? Garcia eller Stevenson? Men för att den kampen ska ta sin gång måste den förstnämnde damma av sin nästa kamp mot Oscar Duarte Jurado. Kampen den 2 december kommer att vara första gången Ry kommer in i ringen sedan hans kamp med Tank.

Vems sida står du på i denna dödliga onlinekrock mellan lättviktarna? Gör dina val i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär