Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingRyan Garcia avslutar Jake Paul vs. KSI-debatten

Ryan Garcia avslutar Jake Paul vs. KSI-debatten

I influencerboxningens rike, Jake Paul och KSI dela en av de största rivaliteterna, om inte den största. Båda internetsensationerna har ännu inte ställts inför varandra och fansen kunde inte låta bli att göra förutsägelser om deras potentiella match. Spännande nog verkar deras match vara konkurrenskraftig på papper. Båda har liknande erfarenhet, ålder och en förlust på sitt rekord, av samma kombattant, Tommy Fury.

Amerikas favoritvideo idag

Men i en ny händelseutveckling, Ryan Garcia, inför sin comeback-kamp mot Oscar Duarte, avslutar debatten med att ge sin förutsägelse. Står han på amerikanen eller 30-åringen?

Paul vs. KSI? Garcia väger in

Garcia är nära medhjälpare till “The Problem Child” och har tränat med honom tidigare. Samtidigt har KSI uttryckt en viss grad av förbittring mot ‘Kingry’. Men på frågan om en förutsägelse verkade Garcia inte ge ett avgörande svar snabbt. Han tog ett par sekunder, tänkte ut det och sa sedan självsäkert, “Jake Paul.”

Tidigare har han varit högljudd om sitt stöd till 26-åringen. KSI chockade dock världen till en viss grad av hans prestation mot Fury. Ända sedan dess verkar deras match vara närmare och konkurrenskraftig. Det faktum att Garcia tog tid att göra sin förutsägelse, trots att han var en supporter och vän till Paul, är ett bevis på detsamma.

Vem skulle vinna när de två kvitterar? Bara tiden kan utvisa. Men vi vet om kampen äger rum, vem Garcia skulle ha sina pengar på. Dessutom har vi sett Garcia visa stöd till “The Problem Child”, men låt oss ta en titt på boxaren som slår ut mot KSI.

Garcia spränger KSI med en sträng varning

KSI har tidigare övervägt en kamp med Garcia. “Kingry,” tyckte att denna tanke var respektlös och varnade KSI och andra påverkare att avstå från sådan “respekt.” Dessutom är han säker på sin förmåga att besegra honom inne i ringen på ett fantastiskt sätt. Han reflekterade över detsamma och sa: “Jag kommer att blåsa ut dem i vattnet på samma dag inom tre till fyra omgångar man.”

Läs mer: “The Loss Woke Something Else Up”: Ryan Garcia berättar varför han förlorade mot Gervonta Davis är det “värsta” att hända hans motståndare

RELATED ARTICLES

Mest populär