Sunday, December 10, 2023
HemNASCARRyan Blaney tvingades spendera sina vinster av Bubba Wallace efter att han...

Ryan Blaney tvingades spendera sina vinster av Bubba Wallace efter att han inte kunde hålla upp sitt slut på deras affär

Ryan Blaney, mästaren i cupserien 2023, är ett hängivet Star Wars-fan. Han är välkänd för sin djupa förkärlek för den ikoniska rymdsagan. Ryan Blaney har till och med etsat Darth Vaders ansikte på hans ben i form av en tatuering. Men vad skulle kunna få en NASCAR-mästare att skilja sig från sina surt förvärvade vinster? Det är ett unikt förslag som tar oss in i Star Wars-minnesvärlden.

I en förtjusande händelseutveckling under mästerskapstävlingshelgen gjorde Blaneys nära vän och NASCAR-förare, Bubba Wallace, ett uttalande som väckte Star Wars-fansens intresse. Wallace hade en spektakulär färgsättning med Star Wars-tema, en matchande hjälm och en elddräkt under evenemanget. Men för Blaney var detta en möjlighet han inte kunde motstå.

Ryan Blaney planerar att använda sina mästerskapsintäkter för att bjuda på Bubbas Star Wars-utrustning

Blaney, som drömde om att skaffa några av de unika Star Wars-samlarföremålen, såg en chans att förverkliga sin dröm genom ett byte med 23XI Racing-föraren. Han var ivrig att lägga vantarna på Bubbas Star Wars-tema, speciellt hjälmen och elddräkten.

Wallace tvekade dock till en början och antydde möjligheten av en byte genom att säga: “Om han vinner mästerskapet kan jag ge honom det. Kanske. Jag har bara alltid älskat mina hjälmar.” Men Blaney är fortfarande hoppfull och beslutsam. Enligt Fox Sports uttryckte han sin önskan och sa: “Jag bad om hans hjälm. Han sa att en av dem måste gå till VD för (sponsor) Columbia. En av dem går på auktion. Så jag kanske måste lägga bud på den på en auktion. Eller så kanske jag kan få en branddräkt.” Han tyckte att elddräkten var “ganska fantastisk” och är redo att använda sina mästerskapsvinster för att övertala Wallace att skiljas från den.

Det exakta beloppet som Team Penske-föraren kommer att få för sin mästerskapsseger beror på hans kontrakt. Ändå, med hänsyn till bonusar och lagets andel av utbetalningen, förväntas det vara minst en jättestor $1 miljon. Och Blaney har siktet inställt på en Star Wars-relaterad shoppingrunda. Han sa till Fox Sports, “Jag hade några saker på min lista som jag ville köpa. Några Star Wars-grejer som jag definitivt får nu. Jag hittade några originalfilmaffischer som de satte ut framför biograferna när originalen kom ut. Jag tror att jag ska få dem nu.”

Medan rampljuset lyser på Ryan Blaneys mästerskapsseger och hans jakt på Star Wars-skatter, har Bubba Wallaces egna känslor varit på en berg-och-dalbana efter säsongens sista race.

Bubba kommer på sig själv ifrågasättande om livet efter karriärens bästa säsong

Trots sin bästa NASCAR-säsong hittills, där han uppnådde de bästa resultat i karriären och till och med såg sin nära vän Blaney vinna mästerskapet, hade Bubba svårt att finna lycka efter en incident i slutet av loppet som fick betydande konsekvenser för en annan förare.

När årets sista lopp nådde sin klimax stod Brad Keselowskis topp 10 ambitioner på spel. RFK Racing-föraren hade trotsat oddsen genom att starta från baksidan av rutnätet efter att ha missat kvaldagen på lördagen. Han tog sig in bland de tio bästa under loppet, bara för att se sin hårt kämpade position äventyras av en kollision med Bubba Wallace.

Helgen i mästerskapsloppet avslutades, vilket lämnade Bubba Wallace i ett dystert sinnestillstånd. Han tog till sociala medier för att uttrycka sin besvikelse över hans prestation och hur det hade påverkat #6-bilen. I en reflekterande anteckning om sin Instagram-berättelse med titeln ‘Liv,’ Wallace delade, “För närvarande 03:42 … sitter här på soffan och ifrågasätter allt och jag har ingen aning om varför. Klev ur bilen idag med lite eller inga känslor. Frustrerad över hur vårt lopp slutade och avslutade #6-lagets topp 10-lopp.”

I ett avslöjande ögonblick berättade Wallace att han under sin vanliga användning av musik i tuffa tider hade tillbringat 3,5 timmar i total tystnad under en 5-timmars flygresa. Detta tydde på en djupare nivå av introspektion, vilket tydde på att incidenten i slutet av loppet hade slagit hårt i honom. Han beskrev den “hjälplösa känslan” som en betydande utmaning och uttryckte sin svårighet att förklara sina känslor för sin fru. Han skrev, “Min fru kan se att jag är ledig, men jag har inte vad eller varför jag känner så här för att låta henne hjälpa mig… Till mina pip där ute och stirrar på en tom vägg, Jag är med dig. I morgon är en annan dag. Ännu en möjlighet. Håll efter det. Vi kommer att klara oss.”

“Jag skulle vara redo att slå något”: Bubba Wallace erkänner tidigare omognader efter att ha slutit fred med oturligt slutspel Heartbreak

Bubba Wallaces introspektiva och hjärtliga anteckning påminner oss om att även mitt i spänningen med racing finns det stunder av kontemplation och självupptäckt. Så, tror du att Bubba kommer tillbaka starkare nästa säsong? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär