Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARRyan Blaney tar mästerskapsfirandet till himlen när han sparkar tillbaka med bästa...

Ryan Blaney tar mästerskapsfirandet till himlen när han sparkar tillbaka med bästa vännen Bubba Wallace och GF Gianna Tulio

Starka vänskaper är svåra att få mellan förare i en serie lika konkurrenskraftig som NASCAR Cup Series. Men Bubba Wallace och Ryan Blaney verkade framgångsrikt ha hållit sina racingliv och personliga liv åtskilda. De två förarna är de bästa vännerna, trots att de har haft många strider på banan under åren. Efter att Blaney vunnit Cup-serien, tog de två förarna och deras respektive betydelsefulla andra till skyarna för att fira.

Amerikas favoritvideo idag

Det har inte varit lätt för Ryan Blaney ända sedan han vann cupserien. Att vara en mästare innebär massor av ansvar inför banketten, och ibland kan det frustrera förare. Så dessa personliga stunder med vänner och familj betyder ganska mycket.

Bubba Wallace var en av de första som gratulerade Ryan Blaney till Cup-härligheten

Bubba Wallaces fru, Amanda Wallace, delade igen en bild som Ryan Blaneys flickvän Gianna Tulio hade delat på sin Instagram-story. Det var en bild av Bubba, Amanda, Ryan och hans syster Erin Blaney på ett privatjet på väg till Nashville. Festen var redan igång på planet när 2023 års Cup Series-mästare viftade med vad som såg ut som en flaska mousserande vin.

Amanda Wallace delade också en kort video där Ryan Blaney kunde ses dela ett skratt med sin flickvän, Gianna Tuilio. Hon ställde en fråga till sina följare när han laddade upp klippet: “Vad skrattar vi åt?”

Tydligen var 23XI Racing-föraren en av de första som gratulerade Ryan Blaney direkt efter att ha vunnit Cup-serien, på själva banan. Bubba Wallace delade också en återgångsbild med sin gode vän med bara två ord: “Bror. Mästare.”

Privatjetfesten visar bara hur nära Bubba Wallace och Ryan Blaney verkligen är. Båda förarna är ivriga Star Wars-fans och 23XI Racing-föraren kanske gjorde sin bästa vän lite avundsjuk när han körde Star Wars-designen på sin bil i säsongsfinalen. De två hade besökt Disney Worlds Star Wars: Galaxy’s Edge tillsammans för några år sedan.

Blaney och Wallace är inte rädda för att byta jabs med varandra heller. Tidigare den här säsongen hade de två ett lustigt skämt på Twitter, vilket gjorde att NASCAR-gemenskapen splittrades.

RFK Racings retas runt #60-teamet, bär Carl Edwards och Mark Martins arv, har NASCAR-gemenskapen spekulerar

När NASCAR-bästarna grävde efter varandra på sociala medier

I Las Vegas-loppet i slutspelet diskvalificerade NASCAR Ryan Blaney för att ha en olaglig chock. Detta satte Bubba Wallace till handling som inte slösade tid på att reta sin vän efter hans besvikelse. Men efter att beslutet ändrats av arrangörerna, återvände Team Penske-stjärnan den vänskapliga elden och ett roligt samtal uppstod mellan de två.

Vid ett tillfälle påminde Blaney Bubba Wallace om hans avstängning föregående år för Miami-loppet medan 23XI Racing-mannen påminde sin vän om snurran han hade drabbats av i just det loppet. Det tog inte lång tid för Ryan Blaney att svara och så gick det ett tag innan det svalnade.

Det är verkligen hjärtevärmande att se en stark vänskap bland förare i cupserien. Motorsport är en tävlingssport och att ha nära vänner inom dess gränser är en lyx. Men det verkar som om Bubba och Ryans band har överlevt utmaningarna och kommer att förbli stark under lång tid.

RELATED ARTICLES

Mest populär