Wednesday, February 21, 2024
HemNASCARRyan Blaney gör sina känslor tydliga när Bubba Wallace stjäl uppmärksamheten i...

Ryan Blaney gör sina känslor tydliga när Bubba Wallace stjäl uppmärksamheten i New York Knicks-matchen

NASCAR-förare kan vara hårda rivaler på racerbanan, men de vet var de ska dra gränsen. Bort från asfalten är många av dem goda vänner med varandra. Detta gäller särskilt för Bubba Wallace och regerande mästare i NASCAR Cup Series Ryan Blaney. Nyligen deltog Wallace i en NBA-match mellan New York Knicks och Utah Jazz, som den förstnämnde vann.

Knicks gav honom ett speciellt skrik på sin Twitter-sida, men Blaney var inte så nöjd. Som det visade sig var Team Penske-föraren också närvarande vid matchen, men Knicks tycks avvisa honom. Allt detta var trots att han satt bredvid Wallace. Naturligtvis utropade Ryan Blaney den uppenbara respektlösheten mot en regerande NASCAR-mästare och kallade det “kallt”.

Bubba Wallace backade också sin vän Ryan Blaney

Enligt 23XI Racing-stjärnan gjordes ett försök att få med båda förarna på bild. Han avslöjade att de blev tillsagda att sitta närmare så att båda kunde vara med i skottet. Uppenbarligen var det bara en symbolisk ansträngning eftersom stackars gamla Blaney fortfarande var beskuren ur fotografiet. Åtminstone gillade både 23XI Racing- och Team Penske-stjärnorna spelet och såg Knicks triumfera.

LÄS MER: Bubba Wallace stänger offentligt ned Haters orealistiska efterfrågan när fotografifärdigheter lyser på Rolex 24 på Daytona

Att bli beskuren är lite kallt … https://t.co/RCTwrsQAg5

— Ryan Blaney (@Blaney) 31 januari 2024

Naturligtvis måste Blaney och Wallace ha sett den roliga sidan av hela händelsen. Dessutom skulle det ha funnits tusentals fans som såg de två förarna tillsammans, och det borde blidka mästaren. Det kompenserar dock inte för det faktum att New York Knicks uppenbart avvisade honom. De postade inte ens ett fotografi som antingen visade Blaney på matchen eller både Blaney och Wallace tillsammans.

Ryan Blaney är ivrig att försvara sin cupserietitel och vinna back-to-back

Uppriktigt sagt har #12-föraren ett mycket svårt jobb på handen när säsongen 2024 kommer. Ingen förare har vunnit på varandra följande titlar sedan Jimmie Johnson från 2006 till 2010. Med andra ord har det gått bra 14 år sedan den senaste NASCAR Cup Series-mästaren. På den ljusa sidan är Blaney en talangfull förare och den här säsongen kommer han att lägga vantarna på en helt ny och snabbare Ford Mustang.

Samtidigt kommer Bubba Wallace från sina bästa NASCAR Cup-kampanjer. Han nådde slutspelet för första gången i sin karriär och tog sig så långt som till åttondelsfinalen. När 2024 anländer kommer Wallace att vara en av flera Toyota-förare som kan lägga vantarna på nya Camry, som också lovar att bli snabbare. Med den snabba takten med vilken han förbättras är den enda riktning han kan gå uppåt.

Inlägget Ryan Blaney gör sina känslor tydliga när Bubba Wallace stjäl uppmärksamheten vid New York Knicks Game dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär