Sunday, February 25, 2024
HemNFLRussell Wilson Encompassed Under Dark Shadows när Sean Paytons glänsande inträde erbjuder...

Russell Wilson Encompassed Under Dark Shadows när Sean Paytons glänsande inträde erbjuder $250 000 uppenbarelse

Russell Wilson står för närvarande inför en utmanande fas i sin karriär. Han har inte bara bänkats för resten av matcherna, utan Denver Broncos quarterback såg också en glimt av sin kommande framtid med franchisen. Huvudtränaren Sean Payton delade en historia om Wilsons potentiella kommande bekymmer bland flera uppdateringar.

Amerikas favoritvideo idag

Broncos har nästan avgjort Wilsons framtid genom att nyligen gynna Jarret Stidham framför honom. Wilsons rejäla kontrakt, ett femårigt avtal värt 242,6 miljoner dollar undertecknat 2022, kan innebära utmaningar för lönetak om han inte börjar 2024. Payton har redan varit högljudd om sitt lags missnöje med lagets anfall. Nu uttrycker han Wilsons potentiella “bonus”-framtid genom att ge två märkbara exempel.

Kommer Russell Wilson att få sin bonus?

Russell Wilson skrev på ett femårigt kontrakt på 242 588 236 dollar med Orange Crush, inklusive en signeringsbonus på 50 miljoner dollar, 161 miljoner dollar garanterade pengar och en genomsnittlig årslön på 48 517 647 dollar. Nu, eftersom ryktena säger att Wilson kan släppas före mars, är hans bonuslön osäker. I en intervju nyligen delade tränaren Sean Payton med sig av två exempel på var scenen för att ge bonus dök upp framför honom tidigare och hur han hanterar spelarnas prestationsbonusar. Payton sa, “Det kommer att finnas dessa prestationsbonusar, och i allmänhet är jag inte medveten om dem, men när du kommer mot slutet, du vet.”

Han gav först ett exempel på Emmanuel Sanders och sa: ”Jag sa Emmanuel, jag vet varför du är här. Jag sa att du kommer att ha fyra fångster före slutet av första kvartalet och det går in i en 529-plan, det kostar en halv miljon dollar, och du stannar kvar i spelet.” Med hänvisning till ett annat exempel på Alex Okafor vid sin tid i Raiders (nu med Chiefs), sa Payton att Okafor behövde ytterligare en säck för att tjäna en bonus på $250k. Men eftersom de vilade sina starter och inte ville att Okafor skulle riskera skada, beslutade tränaren att inte spela mot honom. Istället sa han till Okafor att de fortfarande skulle betala honom bonusen även om han inte uppfyllde kravet på fältet. Payton betonade att ibland dyker dessa bonusar upp och de försöker göra rätt för spelarna.

Men den här gången handlar det om Wilson. Och med tanke på hans höga lön plus on-off-relationerna med Payton, verkar det som att Wilson inte får någon chans, särskilt när han har hållits utanför matcherna.

Varför är Russell Wilson bänkad?

Den dåliga prestationen och de offensiva kampen är en anledning, men Russell Wilsons tunga kontrakt är en annan anledning till att Sean Payton bestämde sig för att bänka honom. Wilsons kontrakt hade initialt en unik struktur, med sju totala kontraktsår men bara tre år garanterade. Det fjärde året hade skadegarantier, men dessa garantier ansågs inte vara särskilt värdefulla.

Hans skadegaranti skulle dock övergå till full garanti. Denna omvandling var tänkt att ske inte före hans fjärde år med Broncos (2025) utan före det tredje året (2024). Denna specifika bestämmelse i hans kontrakt är anledningen till att han har bänkats. Om Wilson skulle vara skadad den här säsongen skulle Broncos behöva betala sitt helt garanterade kontrakt innan säsongen tar slut.

Slutet på en era? Söndag kan bli Russell Wilsons sista dag med Broncos

Men genom att bänka honom undvek de strategiskt det betydande ekonomiska ansvaret kopplat till Wilsons lönetak på 37 miljoner dollar.

RELATED ARTICLES

Mest populär