Monday, February 26, 2024
HemNFLRussell Wilson drar på sig vreden av Skip Bayless efter floppshowen mot...

Russell Wilson drar på sig vreden av Skip Bayless efter floppshowen mot patrioter

Skip Bayless har ett hett förhållande till Broncos-spelet. Så hett att någon spelare eller den andra tar emot sina brännande kommentarer. Den hårda kampen mot Patriots gjorde säkert många fans upprörda, eftersom Russell Wilson och Co. avbröt sitt skott mot jokertecknet med ett rekord på 7-8. Rekordet fick också tre lag före dem: 8-7 Texans, Steelers och Bengals placerade dem på elfte plats i AFC.

Amerikas favoritvideo idag

När man började på 1-5 var slutspelsförhoppningarna redan tunna. Men beröm till Wilson och Co. för att de höll förhoppningarna vid liv till vecka 14. Men när saker går ner är det samma spelare som är skyldiga.

Skip Bayless utlöser raseri på Russell Wilson

Bayless var inte nöjd med hur julafton visade sig vara i NFL-landskapet från Broncos slut, för att uttrycka det snyggt. Trots att hon applåderade Bailey Zappas prestation, som stal natten genom att sätta Patriots i ett avlägset positivt ljus efter en förödmjukande säsong, rostade Bayless Broncos QB, som många fans kanske anser vara lite för brutal. “När Broncos som mest behövde Russ för att laga mat slocknade pilotljuset”, hånade Bayless.

Bråket 26-23 höll publiken på sin plats, men Wilsons prestation lyste inte lika starkt, dels för att Zappa var stjärnan, och dels för att han inte spelade lika bra. Wilson klarade 25 fångster från 37 försök för 238 passerande yards och 2 touchdowns. Allt kokar ner till en färdigställandeprocent på 67,6. Inte Wilsons bästa dagar. Det var dock bara en vecka sedan som Skip Bayless tog ställning för Wilson. De ständigt föränderliga åsikterna i NFL.

Skip Bayless slog till mot Sean Payton

Sean Payton och Russell Wilson hamnade i en liten situation på sidlinjen efter Broncos ytterligare en hårdförlust mot Detroit Lions. Payton skrek åt deras franchise QB på National TV var tillräckligt för att tända en helt ny eld för kritiker. Men Bayless såg ner på beteendet. Ringer Payton på sin X.

Han sa, “Jag är ett Sеan Payton-fan men det var ett dåligt utseende för honom. Du kan bara inte tugga ut din franchise-QB på nationell TV. Positionen är helt enkelt för svår att spela. Gör det senare, om du måste, privat. Detta skickar fel meddelande till laget, krossar Russs självförtroende. Han har tjänat bättre än så.”

Läs också: Paul Finebaum skapar kontroverser genom att kalla Mr. Michigan Jim Harbaugh en “dinosaurie” när laddare byter rykten intensifieras

Även om Bayless inte belägger sina åsikter, känner han till nyanserna på området och hur saker och ting ska fungera. Medan Bayless åsikter skiljer sig från match till match, vilket är att han bara gör sitt jobb, bevisar hans icke-bias mot vilket lag eller spelare som helst. Vilket är, om han kan steka Wilson, kan han också försvara honom. Klassisk Bayless.

RELATED ARTICLES

Mest populär