Tuesday, February 27, 2024
HemBasketball"Rookie" Tony Parker går in i industrin för 489,3 miljarder dollar och...

“Rookie” Tony Parker går in i industrin för 489,3 miljarder dollar och uppfyller en livslång dröm med den senaste satsningen: “I Just Fell in Love”

Under åren har NBA-stjärnor och veteraner gjort så mycket för att utöka sitt imperium. En av de vanligaste satsningarna för NBA-stjärnorna har varit alkoholbranschen. Den senaste att gå med i denna satsning är NBA-veteranen Tony Parker som hade drömt om att ha sitt eget vinsortiment sedan han var 20 år gammal.

Den 4x NBA-mästaren pratade nyligen om att äntligen kickstarta sitt livslånga drömprojekt. Parker sa att den här nya verksamheten och dess utmaningar får honom att känna sig som en rookie igen.

Han sa: “Jag kände mig som en rookie. Jag är praktisk och jag älskar att vara en del av den traditionen.” Hall of Famer sa att han har drömt om den här verksamheten väldigt länge och att det äntligen är verklighet för honom. Han sa: “Sedan 20 års ålder har jag drömt om att vara i vinbranschen.” 41-åringen sa att hans passion för den här verksamheten har legat i baksätet under mycket lång tid eftersom han strävade efter storhet och spelade den sport som han anser vara sin “första kärlek”. Så efter en HoF-värdig karriär var det dags att återgå till pojkdrömmen, och NBA-veteranen tvekade inte att erkänna att det är ett uttömmande arbete. Han sa: “(Jag) arbetade tillräckligt hårt för att inse att min rygg gjorde ont.”

Parker avslöjade också flera nybörjare av sitt liv, inklusive sitt första vin, och det ögonblick han bestämde sig för att han skulle spela i den stora ligan en dag.

Tony Parker avslöjar en händelse som förändrar livet

Som de flesta andra växte Parker också upp som ett Michael Jordan-fan. Att se sin hjälte uppträda på banan motiverade Parker att ta upp basket på allvar. Han var 9 år när han första gången såg Jordan spela för första gången. Även om han inte var fysiskt där uppe, bestämde sig Parker för att han skulle följa i sin idols fotspår och göra en lukrativ karriär av det. Drömmen var stor, men Parker var motiverad nog att förstå att han skulle kunna leva den drömmen en dag.

Läs mer: Dubbad för att vara “Trailblazer”, ger Tony Parker rekordstor framgång till 74-åriga Spurs Legend inför HoF-induktion

Han sa: “Då var jag för liten och mager. Jag trodde att jag aldrig skulle klara det, men man måste drömma stort.” NBA-veteranen avslöjade att han var 17 år när han först smakade vin. Vid 19 års ålder levde han redan en av sina drömmar efter att ha skrivit på med San Antonio Spurs. Det var då han upplevde “det goda” eftersom han hade pengar att ha råd med. Efter ungefär två decennier har han ett eget vin.

Inlägget “Rookie” Tony Parker går in i industrin för 489,3 miljarder dollar och uppfyller en livslång dröm med senaste satsningen: “I Just Fell in Love” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär