Saturday, December 9, 2023
HemWweRonda Rousey skickar treordsmeddelande efter att ha chockat fans med sin indieprestation

Ronda Rousey skickar treordsmeddelande efter att ha chockat fans med sin indieprestation

Ronda Rousey lämnade WWE efter SummerSlam bara för att återgå till proffsbrottning på den oberoende kretsen. Efter att hon återvänt från uppehållet dök Rousey först upp i “Lucha VaVoom”. Men nu har hon officiellt gjort sin debut i ringen för oberoende promotion Wrestling Revolver, och tävlar också med en ROH-mästare. Efter att ha lämnat brottningsfansen extatiska med det överraskande utseendet, har Rousey äntligen öppnat upp sig om upplevelsen.

Ronda Rouseys sanna känslor inför sin första indiematch

Fans såg Rousey i en tag team-match på Wrestling Revolver för några timmar sedan. På ‘Revolver Unreal’ PPV slog ‘The Rowdy One’ sig ihop med Marina Shafir att möta Athena och Billie Starkz. Rouseys lag vann matchen via diskvalificering efter att Athena, tidigare känd som Ember Moon i WWE, slog Rousey med titelbältet. Nu kunde Rousey inte låta bli att dela en ärlig åsikt om sin upplevelse.

Medan han svarade på ett extatiskt fan som twittrade om Rouseys framträdande på PPV, sa den tidigare UFC-mästarbrottaren: “Det var kul”. Efter hennes framträdande under natten var det den första uppdateringen på sociala medier vi fick från henne.

Det ser ut som att Ronda Rousey älskar upplevelsen av att vara en fri agent och njuta av sin tid på oberoende. Vart denna oberoende krets skulle leda Rousey är fortfarande ett mysterium att upptäcka. Det finns dock flera spekulationer om var den tidigare UFC-mästaren kan hamna.

En sådan spekulation som vi gjorde var att Tony Khan kan sluta med att värva Ronda Rousey för sin egen befordran. Eftersom AEW tillåter indiebrottare att uppträda under sina PPV, finns det chanser att vi kan se henne på Full Gear 2023.

Kommer Ronda Rousey snart att bli en AEW-stjärna?

Som tidigare rapporterats finns det tre huvudorsaker varför vi kan se Ronda Rousey dyka upp på AEW snart. För det första kan vi se att brottaren bråkar med Athena, som också är ROH Women’s Champion. Eftersom ROH verkar under AEW, är det en tillräckligt bra hint om att Tony Khan kan ta detta en nivå högre.

LÄS MER:- “Hon var inget speciellt” – När hon en gång övervägde Ronda Rousey sin idol, exponerade Victoria Dudakova WWE Stars verklighet för månader sedan

För det andra meddelade VD:n för AEW också hur han kommer att avslöja en talang i “världsklass” i företaget. Eftersom detta tillkännagivande kom precis innan Rouseys match med Athena, kan vi anta att han kanske signalerar att han snart ska avslöja henne för publiken.

Slutligen kan vi alla vara överens om att den 36-åriga talangen skulle vara en stor höjning till Tony Khans befordran. Hennes vanliga popularitet kan lätt hjälpa honom att samla en större publik.

Med tanke på den fantastiska erfarenhet Ronda Rousey har med att springa som en indietalang kanske hon inte skriver på med någon befordran för tillfället.

RELATED ARTICLES

Mest populär