Wednesday, February 21, 2024
HemOlympicsRolling Into Joy Gymnast MyKayla Skinner delar 2 månader gamla dotters bedårande...

Rolling Into Joy Gymnast MyKayla Skinner delar 2 månader gamla dotters bedårande uppdatering

Från sin otroliga gymnastikkarriär till att anamma moderskapsutmaningar, den olympiska medaljören MyKayla Skinner har täckt allting felfritt. Trots en utmanande graviditet har Gymnast Skinner på ett intressant sätt förvandlat sig till en exemplarisk mamma. Och nu belönar hon med glädje den nya milstolpen som moderskap.

Amerikas favoritvideo idag

När hon övergår från gymnast till en kärleksfull mamma med affärssinne delar hon konsekvent bedårande inlägg med sin lilla dotter, som skapar rubriker och vann miljontals hjärtan. Låt oss ta en titt.

Gymnastamma MyKayla Thrills fans med sin lilla Lotties söta inlägg

Den före detta amerikanska gymnasten MyKayla Skinner har konsekvent hållit kontakten med sitt fandom på sociala medier. Ända sedan stjärngymnasten och silvermedaljören i OS-valvet 2020 blev mamma, publicerar MyKayla Skinner flera bedårande glimtar av hennes glädjeknippa.

Efter att ha visat upp den senaste söta Nike-kollektionen av sin lilla flicka, har Skinners senaste Instagram-berättelse med hennes dotter Charlotte Jane Harmer nått en ny milstolpe. I den senaste IG-historien ser MyKaylas 2 månader gamla dotter bedårande ut i en charmig rosa och vit outfit och verkar försöka rulla över bedårande på den mysiga sängen.

Strax efter, den lilla pajens inlägg dök upp på sociala medier, fans lämnades förtrollade. Den uppskattade amerikanska olympiern MyKayla Skinner skrev en anteckning i bildtexten som ”Nej men två månader gammal är på väg att rulla över snart”

Den söta bebisen såg glad ut och stal rampljuset. MyKaylas Insta-uppdateringar är tillräckligt för att avslöja hennes upprymdhet för att heja varje ögonblick av att se att växa upp sin lilla. MyKayla Skinner och Jonas Harmer välkomnade sin första bebis för två månader sedan den 21 september. Sedan Charlottes ankomst har duon hållit fansen uppdaterade med intressanta bilder på lilla Lottie.

Smygtitt in i de andra saftigaste ögonblicken i MyKayla Skinner

Från att klä upp sin 2 månader gamla dotter för en fotografering med Halloween-tema till att ta med sig ett härligt Nike Tiny-tillskott värderat till imponerande $31 000 000 000 för henne, Skinner delade varje glädjestund med sitt fandom. Tidigare delade MyKayla också ett förtrollande inlägg av sin dotter som visade upp hur hon sövde Little Pie. Hon skrev berättelsen som: “Jag älskar hur hon bara kan somna om nu.”

MyKayla Skinner förgyller ofta sina fans hjärtan med Lotties söta sken. Den dekorerade gymnasten har inte lämnat någon sten ovänd för att samla Instagram-browniepoängen genom att dra av gardinerna från hennes dotters fascinerande uppdateringar.

RELATED ARTICLES

Mest populär