Thursday, November 30, 2023
HemTennisRoger Federers ex-tränare fylldes av spänning när Nick Kyrgios "Great Addition" kommer...

Roger Federers ex-tränare fylldes av spänning när Nick Kyrgios “Great Addition” kommer att ge krydda till ATP World Tour-finalerna

I tennisvärlden är spelare ofta engagerade i olika aktiviteter utanför banans gränser. Nick Kyrgios, som hade varit borta under större delen av detta år på grund av en svår knäskada, hittade nyligen ett unikt tillfälle att göra sitt avtryck i ATP Tour Finals. Men du kanske undrar hur Nick kvalificerade sig till eventet när han knappt spelade under säsongen?

Svaret kom ut med en oväntad twist. Nick Kyrgios kommer inte att tävla mot de andra finaldeltagarna som Novak Djokovic, utan kommer istället att ses som analytiker på Tennis Channel under ATP Tour Finals. Förutom nyheten om att han gick med i boxen som analytiker, är det som är ännu mer spännande det överraskande svaret från Paul Annacone, en skicklig tennistränare och analytiker som kommer att arbeta tillsammans med Kyrgios under evenemanget.

Paul Annacone delar sin spänning när Nick Kyrgios sällar sig till honom vid Tennis Channel-boxen

Nick Kyrgios, den australiensiska tennissensationen känd för sina djärva och ofta kontroversiella aktiviteter på banan, har tillkännagivits som en av analytikerna på Tennis Channel-boxen under den efterlängtade ATP-finalveckan. Nyheten, när den började fånga luft på sociala medier, fick tillräckligt med uppmärksamhet från tennisvärlden. Fans väntar ivrigt på Kyrgios ofiltrerade och obotliga insikter i spelet. Tennislegendaren Roger Federers tidigare tränare, Paul Annacone, som också kommer att ta sidosätet med Nick i ATP-finalen, uttryckte sin spänning för detta fantastiska samarbete.

“Vilken vecka, tur att jag är i truppen med laget och ett fantastiskt tillskott!” utbrast Annacone. Han fortsatte vidare med optimism, “Kan inte vänta med att höra Nick Kyrgios tankar. Det kommer att bli spektakulärt!” Detta oväntade tillskott av Kyrgios till Tennis Channels lag förväntas ge ett nytt och unikt perspektiv till analysen av turneringen. Eftersom ATP:s årsslutsturnering är redo att leverera den förväntade spänningen, kommer Kyrgios engagemang i spelet säkerligen att spela en avgörande roll i den övergripande showen.

Det är inte första gången åskådare ser honom utanför planen utan inom ramen. Fansen är dock delade om att den temperamentsfulla 28-åringen går med i Tennis Channel – vissa är superglada, men vissa håller sina reservationer.

Fansen är polariserade över Kyrgios tillkännagivande

När tillkännagivandet om att Nick Kyrgios anslöt sig till Tennis Channel som analytiker gjorde vågor över tennissamhället, höll fansen inte tillbaka med att uttrycka sina tankar. Vissa reaktioner, som speglar Kyrgios tidigare höjdpunkter, råkade vara ganska respektlösa. Ett fan tog till sociala medier för att uttrycka sitt ogillande och sa: “Kommer att titta på en annan tjänst eller till och med olagliga strömmar utan kommentatorer lol. Jag matar inte den här skiten. De kunde bara ha anställt någon artikulerad och SMART som en Chris Eubanks, inte en narcissistisk arbetslös a**.”

Denna starka reaktion återspeglade känslorna hos vissa fans som verkade inte övertygade av beslutet att ta in Kyrgios i analytikerteamet. Kommentaren föraktade preferensen eftersom de krävde ett bättre val, vilket tyder på att greken kanske inte är det ideala valet i allas ögon. Vissa fans höll dock inte med, eftersom en uppvisning av positiva känslor också uttrycktes.

Även om det fortfarande återstår att bevittna hur dessa olika åsikter visar sig vara när Kyrgios kliver in i sin nya roll på Tennis Channel, vad är dina tankar om att den kontroversiella stjärnan tar över den kommenterande manteln?

RELATED ARTICLES

Mest populär