Monday, February 26, 2024
HemeSportsRockstar Games avslöjar längden på GTA 6-trailern!

Rockstar Games avslöjar längden på GTA 6-trailern!

Bara en dag kvar för GTA 6-trailern. Tio år efter GTA V, Rockstar-spel kommer att dela den första officiella titten på vad som kan vara det största spelet det här decenniet. För de omedvetna gjorde Rockstar Games detta tillkännagivande förra veckan. Nu har en mycket intressant uppdatering släppt om denna avslöjande trailer för GTA 6.

Amerikas favoritvideo idag

YouTube kanske precis har avslöjat körtiden för GTA 6-trailern!

Rockstar Games är redo att avslöja den första trailern någonsin för deras kommande spel, GTA 6. Trailern kommer att debutera den 5 december. Och nu, för att förbereda sig för den avslöjandet, har Rockstar Games laddat upp den på YouTube och ställt in den för en premiär. När detta skrivs kommer den att debutera om 23 timmar. Om man går efter hur de avslöjade sina tidigare spel, kommer den här trailern bara att visa världen och inget annat.

Men detta drag har fått dem att avslöja en mycket avgörande aspekt av denna avslöjande trailer. YouTube har avslöjat att den här trailern bara kommer att vara 1 minut och 31 sekunder lång. Men låt oss vara ärliga, det är tillräckligt med tid för Rockstar Games att visa sina fans vad de har jobbat med hela tiden!

Det här är en utvecklingshistoria…

RELATED ARTICLES

Mest populär